Costumațiile le-au dat de furcă și și-au ARĂTAT PĂSĂRICILE! Vezi cum au comis-o pe SCENĂ Antonia, Inna și alte CÂNTĂREȚE de la noi! FOTO

24 februarie 2013 09:09

Au susținut concerte în fața a mii de oameni, însă asta nu le-a împiedicat să apară în ipostaze rușinoase. Nicoleta Luciu este cântăreața care a comis cel mai recent o astfel de gafă, ajungând și ea pe lista rușinoasă a ”păsăricilor la vedere din showbizul românesc”, pe care se mai află Inna, Antonia sau Diana Dumitrescu.

Nicoleta Luciu
Vedeta a mers la târgul „Ghidul miresei”, de la Romexpo, unde a susţinut un concert, pentru cei veniţi la eveniment. Nicoleta a adoptat o ţinută foarte sexy, însă pantalonii scurţi, minusculi i-au lăsat la vedere bikinii albi, dar şi părţile intime.

 
Alexandra Stan
Alexandra Stan a susţinut un concert în Germania, în 2011, în care şi-a încântat fanii nu doar prin muzica ei, ci şi prin faptul că şi-a arătat zona intimă. Blugii foarte scurţi şi chiloţeii minusculi au lăsat la vedere zona intimă a Alexandrei, iar fanii ei au putut să admire în voie zona intimă a artistei.

Inna
Desemnată cea mai sexy femeie din lume de revista FHM România în 2011, Inna a fost surprinsă la plecarea din clubul Queen din Paris cu „păsărica” la vedere. Îmbrăcată într-o geacă de 5.000 de euro și într-o pereche de pantalonași foarte scurți, Inna a lăsat să se vadă, cu sau fără voie, o parte din zona ei intimă.


Diana Dumitrescu
Invitată de onoare în urmă cu câteva luni într-un club din Constanţa, actrița a uimit audienţa cu mişcările erotice pe care le-a făcut pe podiumul de prezentare, dar și cu părțile intime pe care i le-au surprins fotografii.

Antonia
Pe lângă hiturile sale, fanii s-au putut delecta în timpul unui concert susținut de Antonia în 2011, într-un club, şi cu îmbrăcămintea provocatoare a artistei. Pantalonii foarte scurţi pe care vedeta i-a purtat i-au dat însă destul de bătăi de cap. Astfel, cei care au stat în apropierea scenei au putut vedea destul de clar zonele intime ale Antoniei.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro