Cristina Roman, PANSATĂ, PE PATUL DE SPITAL! Bruneta şi-a pus silicoane | FOTO ÎN ARTICOL

04 iulie 2014 18:13 De: ,

Cristina Roman a intrat într-un proces de reinventare. A intrat în afaceri, a investit într-un salon de remodelare corporală, iar acum şi-a pus şi silicoane.

Deşi este de mult timp în modelling, frumoasa brunetă a vrut să fie naturală şi să nu apeleze la trucuri estetice. Însă cum şedinţele foto s-au înmulţit pentru ea, Cristina a decis să îşi pună silicoane, pentru a avea un bust impresionant.
„Mă simt bine, sunt deja acasă. Ieri am fost puţin ameţită, dar astăzi sunt bine. Am implanturi de 345 mg în fiecare sân, iar domnul doctor Florin Juravle mi-a spus că trebuie să port o bustieră timp de două luni”, ne-a mărturisit Cristina Roman, care s-a lăsat fotografiată pe patul de spital, cu pansamentele pe noul bust. Cum intervenţia este încă recentă, bruneta şi-a rugat sora mai mică să stea cu ea, pentru a o ajuta. „Ea are grijă de mine, pentru că eu nu pot ridica nimic şi nici nu pot face mişcări bruşte”, ne-a dezvăluit Cristina.
De curând, frumoasa brunetă şi-a deschis un salon de remodelare corporală, însă nu a plecat singură la drum, ci s-a asociat cu o prietenă de-a ei de profesie medic. Cele două au investit câte 10.000 de euro în aparate şi locaţie pentru ca totul să fie de cât mai bună calitate.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro