Dispariţia bruscă a lui Dorian Popa din distribuţia serialului «Pariu cu viaţa» a ridicat semne de întrebare printre fani. A plecat singur sau a fost dat afară?

19 septembrie 2012 15:53

Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viaţa” (PRO TV), a dispărut brusc din distribuţia serialului care a isterizat o ţară întreagă. El zice că decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor îi aparţine în totalitate. Oare? Nu de alta, dar colegii lui de platou au fost avertizaţi să nu scoată o vorbă. Circulă însă zvonul că lui Dorian i s-ar trage de la o ispravă cât casa.

E greu de crezut că Dorian ar fi dat cu piciorul la succesul uriaş pe care îl înregistra cu acest serial de la PRO TV. Declaraţia făcută marţi de tânărul actor, în care spunea că vrea să se ocupe de alte proiecte, dar şi că ar avea probleme de sănătate, nu a convins pe nimeni. Interesant e că dacă Dorian nu ar fi avut nimic de ascuns şi dacă motivele anunţate ar fi fost cele reale, colegii lui de platou s-ar fi grăbit să îl “jelească”. Însă, în urma lui s-a lăsat o linişte mormântală şi când am dorit să le cerem părerea celorlalţi actori din serial, ne-am ciocnit de refuz.
Circulă zvonul cum că Dorian nu e uşă de biserică nici în viaţa reală, învârtind femeile pe degete, spre disperarea producătorilor, care îl sfătuiau să nu distrugă imaginea serialului.

Anul acesta a avut două iubite

Anul acesta, el a oscilat între două femei: iubita lui oficială, Eliza, care îl aştepta în gara din Corabia când actorul venea de la Bucureşti cu trenul de navetişti ca să o viziteze, şi o anume Andra Alkabyr, căreia Dorian i-ar fi stricat relaţia cu un om de afaceri. Pentru acest lucru, fanii l-au certat deseori, întrebându-l de ce nu se cuplează şi în viaţa reală cu partenera lui din serial, Alina Eremia, o tipă foarte serioasă. În plus, Dorian a recunoscut că fumează destul de mult, încă o bilă neagră pentru cei ce se îngrijesc de bunul mers al filmului.
Se naşte astfel întrebarea: sexosul actor chiar a renunţat la filmări din cauza unor probleme de sănătate ori producătorii au decis să-l îndepărteze fiindcă făcea imagine proastă serialului? Fanii, isterizaţi de decizia lui, au avansat alte ipoteze: ori că una din iubite ar fi prea geloasă şi i-ar fi cerut să renunţe la “Pariu cu viaţa”, ori că, neavând talent la cântat şi la dansat, a fost forţat să plece.

Fanii îl imploră să revină

Aceasta e una din paginile prin care fanii îi cer să nu plece din serial
Vestea plecării lui Dorian atât din serial, cât şi din trupă i-a supărat pe fanii lui. Aceştia s-au mobilizat şi au creat tot soiul de pagini pe reţeaua de socializare Facebook prin care îi cereau acestuia să se răzgândească. “Nu vrem ca Dorian să părăsească LaLa Band şi «Pariu cu viaţa»”, e mesajul lansat prin intermediul zecilor de pagini create ieri de admiratorii lui Dorian. l Cristina Ologeanu


“Sper ca fanii să înţeleagă problema mea şi să mă creadă că mă voi întoarce curând. Deja îmi lipsesc filmările şi timpul petrecut pe platou. Sănătatea e pe primul loc şi vreau să pot sta în picioare în faţa lor”, Dorian, ieri, la Acasă TV

 

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro