Mica de la „Abracadabra”, ÎN STARE GRAVĂ la terapie intensivă

11 martie 2013 14:19

Simpatica Mica, pe numele real Michaela Niculescu, blondina care ne-a încântat copilăria pe vremea când făcea parte din echipa „Abracadabra”, a Magicianului Marian Rîlea, se află internată în stare gravă.

Mica are probleme la ficat şi se pare că starea ei este foarte gravă, medicii aşteptându-se la ce este mai rău.
Medicul Irinel Popescu, specialist în Hepatologie la spitalul Fundeni, unde este internată Michaela Niculescu, a declarat pentru Libertatea că tânăra de 31 de ani se află în stare foarte gravă. „Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă”, ne-a spus doctorul.
Mica a făcut parte din echipa magicianului Marian Rîlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
În timpul liber, Mica îşi urmează pasiunea, blonda cântând uneori live, într-un club din Bucureşti. Mai mult, se zvonea că tânăra ar dori să-şi înfiinţeze chiar o formaţie.
Din păcate, în aceste zile, Michaela Niculescu se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Fundeni din Capitală. Dacă e să urmăreşti fotografiile cu Mica, de-a lungul timpului, se poate observa că în ultimii ani, tânăra slăbise foarte mult, fiind numai piele şi os.
FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI

———-
La Abracadabra, Mica (Michaela Niculescu) a fost colegă cu Dana Rogoz (Abramburica)
———-

Abracadabra este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin „O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la „Prix Danube” la Bratislava”! In lumea programelor pentru copiii „Prix Jeunesse”de la Munchen și „Prix Danube”echivalau ca nivel cu Cannes si Venetia pentru cinema.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro