Mihaela Rădulescu: „Am 42 de ani în buletin şi vreo 30 în oglindă!”

04 martie 2012 19:15

Mihaela Rădulescu arată senzaţional la cei 42 de ani ai săi din buletin. O demonstrează şi pictorialul incredibil pe care diva l-a realizat pentru noul număr al revistei Viva! care apare astăzi pe piaţă. Iată câteva fragmente din superinterviul pe care Mihaela l-a acordat jurnaliştilor de la Viva!

Cum îţi satisfaci nevoia de adrenalină?
Nu mai simt nevoia să fac lucruri atât de nebuneşti, cred că responsabilitatea de mamă a mai domolit neastâmpărul pe care-l aveam înainte. Să nu-mi ziceţi că e vârsta, că n-o să subscriu. (zâmbeşte)
Ştiu că mai vrei copii. Ce crezi? Vârsta nu mai este un impediment? Nu ţi-e teamă că, avându-l la 42, să zicem, când va avea el 20, tu vei avea 62?
N-aş fi ajuns nicăieri, dacă aş fi făcut asemenea calcule. Am 42 în buletin şi, ca să-mi enervez detractorii, doar vreo 30 în oglindă, doar pentru că aşa am stabilit eu, nu pentru că aşa zic alţii. Tot timpul mi-am dorit măcar doi copii, dar trupul n-a vrut să susţină creierul la această acţiune şi mi-a făcut nişte probleme de sănătate…
Talia ta este neschimbată. Ai schimbat ceva în felul de a trăi/mânca/ mişca/iubi?
Păi, nu-ţi spuneam că am 30?! Tu ştii că nu mint, aşa că, dacă vreţi neapărat să ne judecăm după buletine, eu zic pas. Ce vede sufletul meu e mult mai interesant şi mai profitabil.
Citeşte interviul integral în numărul din martie al revistei VIVA!, care apare azi pe piaţă

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro