Mihai Trăistariu: „Mandinga merită să ne reprezinte la Eurovision.’Zaleilah’ este o piesă bună!”

12 martie 2012 06:20

Cântărețul Mihai Trăistariu spune că trupa Mandinga a meritat să câștige selecția națională a Eurovisionului și crede că aceasta se va întoarce cu un rezultat bun de la Baku, Azerbaidjan.

Artistul, care a câştigat locul trei la Eurovision, în 2006, cu piesa „Tornero”, mărturisește că, dacă ar fi participat la selecția națională, și el ar fi mers tot pe mâna piesei „Zaleilah”, compusă de Costi Ioniță.
„Din tot ce am ascultat sâmbătă seară la TVR, ei mi s-au părut cei mai potriviţi să câştige şi chiar merită să meargă mai departe cu această piesă. «Zaleilah» este o piesă bună, iar cei de la Mandinga fac un show foarte bun şi cântă foarte bine live. Mi-au plăcut şi cei de la Electric Fence, însă aş fi mers ca şi publicul de acasă – pe Mandinga. Nu vreau să fac previziuni legat de ce loc vor ocupa, pentru că la Eurovision nu există o reţetă fixă în ceea ce priveşte câştigătorul. Cu siguranţă, va fi un loc bun”, a spus Mihai Trăistariu pentru ziarul Ring. Mandinga va reprezenta România la Eurovision 2012 cu piesa „Zaleilah”, compusă de Costi Ioniţă, după ce a ieșit câştigătoare la selecţia naţională ce a avut loc sâmbătă seară, la TVR. Trupa va participa în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan. Finala internaţională Eurovision va avea loc pe 26 mai.

Citește și:

 

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro