Principele Radu de România, invitat la Monaco să admire costumele lui Alexandru Ciucu | VIDEO

12 martie 2012 09:18

Alexandru Ciucu va organiza, astăzi, la Monte Carlo o recepție al cărei invitat de onoare este ASR Principele Radu al Romaniei, alături de oameni de afaceri, ambasadori si alte personalități din Monaco.

Evenimentul este organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco și va închide oficial expoziția de costume masculine premium pe care designerul roman o derulează încă de la sfârșitul lunii februarie.
Principele Radu de România este invitat la dineul lui Alexandru Ciucu pentru a admira noua colecție a designerului român, furnizorul Casei Regale din România.
Colecția “L’Homme.Roi 2012” a fost prezentată pentru prima dată la București în data de 21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, iar pe 28 februarie, la Monte Carlo în sala Debussi a celebrului Hotel de Paris.


Iată prezentarea colecției “L’Homme.Roi 2012” de la Monte Carlo:


La Monaco peste 100 de invitați din sfera diplomației, a modei, jurnaliști, politicieni și oameni de afaceri au urmărit preț de 30 de minute un spectacol de eleganță 100% românesc.

La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno – Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux – șeful Politiei din Monaco, Fabrice Notari – Vice-Președintele Consiliului Național al Principatului de Monaco, Claudio Scajola – Ministru al Guvernului Italian, precum și Ioan T. Morar consulul Romaniei la Marsilia impreuna cu sotia, Alina Sorescu si Rita Mureșan care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro