Uite 8 lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie!

03 decembrie 2011 14:04

Când vine vorba de spiritul de observaţie al bărbatului, acesta devina mai acut atunci când în preajmă apare o femeie. Site-ul lifestyle.msn.com a realizat un top al lucrurilor pe care masculii îl remarcă la o femeie chiar de la prima întâlnire.

1. Cât de des este părul tău

Părul este unul dintre lucrurile pe care le remarcă masculii, iar prima impresie trebuie să conteze.

2. Dacă zâmbeşti sincer

Privirea ţi se schimbă atunci când zâmbeşti sincer, iar majoritatea bărbaţilor ştiu să distingă zâmbetul autentic, care transmite că eşti o persoană relaxată şi amuzantă.

3. Mărimea grupului în care eşti

Nu vrei să fii într-un grup mare de prieteni, pentru că îi va fi greu să te abordeze, dar nici cu cea mai bună prietenă, pentru că se va gândi că nu o vei părăsi pe aceasta ca să vorbeşti cu el. Numărul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai ieşit îşi pot ţine companie unul celuilalt cât timp faceţi cunoştinţă.

4. Tonul vocii

Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de vocile mai înalte, probabil pentru că – tot o explicaţie evoluţionistă – acestea sunt un semn de tinereţe şi sănătate.

5. Proporţia talie – şolduri

Bărbaţii caută instinctiv partenere pentru reproducere. Dacă talia ta arată mult mai subţire decât şoldurile, denotă fertilitate. O curea lată va accentua acel aspect de clepsidră dorit.

6. Tenul

Bărbaţii asociază un ten frumos cu o bună stare de sănătate mentală. Stresul şi anxietatea favorizează apariţia imperfecţiunilor pielii şi aspectului nesănătos. Astfel, loţiunile şi fondul de ten pe care le foloseşti sunt într-adevăr o bună investiţie.

7. Ce este fals la tine

Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de păr, genele false şi aşa mai departe. Pentru bărbaţi, acestea înseamnă că eşti greu de întreţinut.

8. Ochii

Oamenii se uită la ochii altor oameni mai mult decât la orice altă parte a corpului. Un machiaj dramatic îl va face să te privească şi mai mult.

Sursă: Mediafax

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro