Doi fotbaliști români, la un pas de bătaie. Unul a plecat deja de la echipă. ”Bârfește pe toată lumea. Până nu va fi dat afară, nu va merge nimic” / VIDEO

09 februarie 2016 10:32

Cristi Bud (30 de ani), fostul atacant de la Gaz Metan, CFR Cluj sau Pandurii, a plecat cu scandal de la Milsami Orhei. După ce și-a reziliat contractul, fotbalistul român l-a desfiinţat pe fostul coleg, Romeo Surdu. Bud spune că Surdu ar fi dezbinat vestiarul şi că din cauza căpitanului orheienilor câţiva jucători chiar ar fi plecat de la echipă, informează publika.md.

Bud și-a reziliat contractul cu Milsami şi a plecat din Moldova. Înainte de a zbura la Bucureşti, fotbalistul român l-a criticat dur pe conaţionalul său, Romeo Surdu. Cei doi au fost colegi la Milsami timp de un an şi jumătate, iar în sezonul trecut au cucerit titlul în Divizia Naţională.

Cu experienţa celor două campionate câştigate cu CFR în CV (2010 şi 2012), lui Bud i-a fost uşor să se remarce în Moldova. A avut cea mai bună medie de reuşite din campionat, cu un gol la 69 de minute şi a marcat alături de Romeo Surdu 23 din cele 50 de goluri ale lui Milsami.

milsami-orhei-3

„Surdu se laudă că el a câştigat campionatul, se laudă că el l-a pus pe domnul Şor primar”, spune fostul atacant Milsami Orhei, Cristi Bud.

Bud mai spune că din cauza lui Surdu de la echipa din Orhei au fost nevoiți să plece mai mulți fotbaliști.

„Românul meu Romeo Surdu face prea multe la echipa asta. Până ce nu va fi îndepărtat nu o să meargă bine echipa. Bârfeşte pe toată lumea, dar mai ales pe mine. Nu ştiu ce a avut cu mine, poate l-am încurcat, poate s-a temut de postul lui”, a menționat Bud.

Conform unor surse, cei doi ar fi fost la un pas de bătaie în cantonamentul moldovvenilor, iar conducerea a decis să se departă de Bud și să-l oprească pe fostul stelisto-rapidisto-brașovean Surdu.

Bud mai avea contract cu Milsami până în vară, iar pentru a putea pleca acum, acesta a fost nevoit să renunțe la prima promisă pentru câştigarea titlului şi bonusul pentru evoluţia în cupele europene.

„Întrebaţi-l pe domnul Surdu cine l-a lucrat pe Octavian Abrudan, care a fost aici. Este şi el român. Cornel Gheţi, la fel… Nu vreau să zic tot. Şi aşa am zis destul”, a conchis sportivul.

Contactat de Publika TV, Romeo Surdu a refuzat să comenteze declaraţiile lui Cristi Bud.

Milsami Orhei va pleca marți seara în Turcia, acolo unde va efectua un cantonament de 3 săptămâni.
În Belek nu vor face deplasarea nici Valeriu Andronic, Alexandru Suvorov şi brazilianul Jo, contractele cărora au fost reziliate, dar și Iulian Erhan.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro