Cupa Davis: România – Spania (15-17 iulie). Tricolorii îl amenință pe Rafael Nadal cu un cap de mort! Am aflat secretul

08 martie 2016 09:51

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de Cupa Davis a României a trecut lejer de Slovenia, la Arad, scor general 4-1, iar în turul II al Grupei 1 Europa-Africa va da peste redutabila selecționată a Spaniei, fost câștigătoare a Salatierei de Argint – trofeu de care, în trecut, tricolorii (cu Ilie Năstase și Ion Țiriac) au fost aproape de trei ori, dar au pierdut de tot atâtea ori finala.

La meciurile care vor fi găzduite, cel mai probabil, de sala din Cluj, în perioada 15-17 iulie, ibericii vor conta, probabil, pe superstarul Rafael Nadal, care are nevoie să facă baremul de participări necesar calificării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Mai mult ca sigur, la Cluj, România va avea o echipă formată, la simplu, din Adrian Ungur și Marius Copil, la fel ca și la Arad, dublul fiind indestructibil: Horia Tecău – Florin Mergea. Ungur nu va lipsi din lot, mai ales după victoria eroică obținută vineri în fața lui Grega Zemlja, când a revenit de la 0-2 la seturi, salvând o minge de meci.

La Arad, ginerele lui Ilie Balaci a venit echipat fistichiu. Piteșteanul este sponsorizat de o firmă de echipament mai puțin cunoscut, numită Hydrogen. Sigla acestei firme este un cap de mort!

ar3-765x573

Firma de echipament Hydrogen mai este folosită de italianul Simone Bolelli. Se știe că Ungur este stabilit de ani buni la Florența.

CN_umZIWIAApPa8

 

 

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro