FRF i-a decis soarta lui Anghel Iordănescu după Euro 2016. Adrian Mutu are deja rezervat locul în avionul naționalei pentru turneul final din Franța

02 martie 2016 09:28

Adrian Mutu, 37 de ani, se bate cu pumnul în piept că vrea să-și încheie cariera de fotbalist cu o participare la Euro 2016, dar nici el nu crede prea mult în el. A demonstrat-o în ultima etapă din Liga 1, când, rămas antrenor la ASA Tg. Mureș, nu s-a introdus pe teren la meciul cu FC Botoșani.

FRF a anunțat, prin vocea președintelui, Răzvan Burleanu, că are rezervat un loc în delegația tricoloră pentru Paris. Ca turist!

”Eu sunt bucuros să văd oameni cu obiective înalte. Cred că Adi Mutu trebuie să-și ia întâi licența de antrenor, apoi vom vedea. 

Cu siguranță l-aș invita la Euro, dar eu știu că el vrea să concureze pentru un post de jucător în echipă. E decizia lui, el trebuie să stabilească ce vrea să facă”, a afirmat Burleanu, la televiziunea Sport.ro.

Șeful FRF menține suspansul în privința selecționerului care va pregăti naționala României în campania pentru Mondialul din 2018 Rusia.

”Anghel Iordanescu are contract până după Euro și nu vreau să zic nimic despre viitor. Nu vreau să o fac pentru că la echipa națională este o atmosferă foarte bună acum și orice aș spune, probabil că s-ar putea interpreta.

Sigur, aprecierea mea merge către toți antrenorii români care performează. Dar, repet, nu vreau să discutăm despre posibili antrenori la nivel de echipă națională.

Reghecampf este un antrenor tânar și are toată cariera în față”, a mai precizat Burleanu.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro