Justiția e oarbă! A scăpat de pușcărie unul dintre cei care ^au participat la uciderea handbalistului Marian Cozma

25 martie 2016 18:43

Pal Gabor, unul dintre agresorii care au participat la uciderea lui Marian Cozma, a fost eliberat din închisoare pe 4 martie.

Gabor, care a stat cinci ani  în spatele gratiilor, a fost eliberat pentru bună purtare, notează site-ul kuruc.info.

„Pe 4 martie, infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bunul comportament de care a dat dovadă în inchisoare. Individul care este responsabil pentru moartea lui Marian Cozma a primit cinci ani din partea justiţiei maghiare şi acum se află în libertate”, notează sursa citată.

Atacatorii Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Aceştia au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat în octombrie 2012 pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare.

Handbalistul Marian Cozma a fost ucis în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, în localul Patriota din Veszprem, după ce a fost agresat de un grup de persoane, mai întâi în interiorul localului, apoi în afara lui. Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan şi Pal Gabor l-au lovit cu pumnii şi picioarele până acesta s-a prăbuşit, iar apoi unul dintre agresori l-a înjunghiat în zona rinichilor, notează Mediafax.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro