Comisia de Disciplină și Etică a amânat ziua judecății secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru scandalul Whatsapp

21 iunie 2017 23:45

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a stabilit ziua judecății secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru scandalul Whatsapp cu Justin Ștefan.

ACTUALIZARE 21 iunie, ora 23:45 / Reunită marți, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a amânat luarea unei decizii și a anunțat un nou termen, marțea viitoare, 28 iunie. 

Referatul întocmit de președintele Răzvan Burleanu și înaintat secretarului general al FRF, Radu Vișan, a intrat pe rolul forul condus de Daniel Cernat Marin pe 14 iunie. Comisia de Disciplină și Etică a stabilit ca termen de judecată miercuri, 21 iunie. Bodescu este investigat pentru comportament jignitor și atingeri aduse imaginii Federației. În aceeași zi se va consuma un nou episod din dosarul războiului dintre Florin Prunea și șeful FRF, Răzvan Burleanu.

Gabriel Bodescu, deranjat că Justin Ștefan, omologul său de la LPF, a criticat la televizor dezastrul din mandatul lui Burleanu, l-a jignit și l-a amenințat pe acesta.

Gabriel Bodescu i-a transmis mai multe mesaje suburbane oficialului de la LPF. ”Te-ai băgat cu c… în p… aiurea!”, i-a transmis lui Justin Ștefan. „”Vine Apocalipsa peste nostalgici”, ”Ăla cu vulcanizarea (n.r. – el, Bodescu) le-a vulcanizat apucăturile hrăpărețe ale hoților din fotbal! Unul câte unul, pe rând”, ”Anunță-i să nu se bage în față, că le vine rândul oricum! Brațul lung al justiției…”, au fost doar câteva dintre mesajele trimise de Bodescu.

Fostul minuscul fotbalist de la Petrolul Berca și-a continuat tirada de amenințări. ”Să candideze corifeii, că-i bate ca pe preșuri!… Ești prea inteligent ca să nu vezi care e fluxul… Nu-ți irosi potențialul în războaiele altora! De la vulcanizator la un om de fotbal: astupă gaura când e mică, apoi e prea târziu! Daună totală. Tocmai de-asta îți recomand «anvelopele adecvate» pentru a evita derapajele necontrolate și, mai ales, ACVAPLANAREA! Nu știi de unde vine apa!”, l-a amenințat Bodescu pe Ștefan.

Finalul a fost apoteotic, o nouă amenințare cu pușcăria, probabil după ”modelul Popescu”. „O să audă în curând zumzet metalic. Și nu de zurgălăi!”. Acesta a fost discursul ”academic” al lui Bodescu, omul convins că fotbalul românesc are un singur viitor: ”Doar Răzvan Burleanu”.

Același ”academician” de la Berca a șocat întreaga delegație tricoloră care se întorcea acasă după „dubla” cu Armenia și Kazahstan, când, în avion, nutriționistului lotului i s-a făcut rău. ”Dați-i o «lamuie»!”, a strigat Bodescu și apoi a repetat ”gluma” de care era tare mândru.

Citește și: 

Burleanu se disociază, Justin Ștefan reacționează! Limbajul suburban și amenințările lui Bodescu, mâna dreaptă a lui Burleanu: ”Te-ai băgat cu c… în p… aiurea!”

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro