Reghe ar fi încercat să boicoteze amicalul României cu Zimbru! ^Iordănescu forțează suspendarea antrenorului Stelei / VIDEO

03 februarie 2016 16:24

ACTUALIZARE / Dolce Sport a anunțat, citând surse federale credibile, că ”persoane apropiate antrenorului Laurenţiu Reghecampf au încercat sa-i convingă pe cei de la Zimbru Chișinău să nu intre pe teren la meciul cu România”. 

”Au fost sunaţi şi anunţaţi că ar fi mai bine că nu se prezinte! Să boicoteze meciul! Au intervenit tot felul de persoane, i-au contactat pe cei din staff şi le-au cerut acest lucru. Până la urmă, cei de la Zimbru s-au decis să vină la bază cu jumătate de oră înaintea meciului. Aveau un contract cu FRF nu puteau să încalce clauzele!”, au spus sursele Dolce Sport.

Turneul din Turcia al selecţionatei divizonare a fost aranjat de finul lui Reghecampf, Cristi Voicu. Mai mult și Ilie Carp, tatăl lui Cătălin Carp, se află și el în Antalya, acesta fiind cunoscut ca un apropiat al Federației de Fotbal din Republica Moldova!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Selecționerul Anghel Iordănescu nu se lasă și trage sforile pentru a-l vedea sancționat pe Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul Stelei a refuzat să-și lase jucătorii convocați la națională pentru stagiul de pregătire din Turcia.

Generalul profită de prezența membrilor Comitetului Executiv în cantonamentul naționalei din Antalya pentru a forța suspendarea lui Reghe. 

”Eu nu am ce să îi mai reproșez lui Laurențiu. Nu eu trebuie să lămuresc lucrurile, Comitetul Executiv și comisiile abilitate trebuie să lămurească această problemă. În rest pace, liniște și înțelepciune și de o parte și de alta”, a declarat Anghel Iordănescu, după amicalul România B – Zimbru Chișinău, 1-0, disputat marți seara, în Antalya (Turcia). 

”Din păcate, nu toată lumea sprijină echipa naţională. Ştiţi voi mai bine la cine mă refer”, a mai afirmat Iordănescu, făcând aluzie la Reghecampf și la conducerea Stelei.

Naționala alcătuită numai din fotbaliști din Liga 1 susține sâmbătă ultimul meci în Antalya, de la ora 17:00, cu Beroe Stara Zagora (Bulgaria).

DETALII DESPRE TESTUL CU ZIMBRU

Turneul selecționatei divizionare în Turcia: România B – Zimbru Chișinău 1-0. ”Pandurul” Hora, golgheterul Ligii 1, a descis meciul / FOTO & VIDEO

Mircea Lucescu și Valerii Moraru sunt implicați în șusa naționalei din Turcia. Am descoperit filiera amicalului cu Zimbru Chișinău

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro