Benga, de la Petrolul, e distrus: ”Realitatea este groaznică!”. Hagi vrea totul: ”De ce să nu zic de titlu, dacă nicio echipă nu ne-a dominat?”

21 februarie 2016 20:18

DECLARAȚII DUPĂ PETROLUL – VIITORUL 1-2

Alexandru Benga, fundaș la Petrolul Ploiești, la Digi Sport:

”Dezamăgirea-i mare, durere-i mare! De la începutul anului competițional trăim un coșmar. Ne doare și trebuie să încercăm să salvăm această echipă. Am  promis suporterilor că vom da totul până la final, să salvăm această echipă. Realitatea pentru noi este groznică! Vom da totul să întoarcem soarta în favoarea noastră!”.

Gică Hagi, antrenor și patron la Viitorul Constanța, la Digi Sport:

”A ieșit un meci bun. Sunt mulțumit, pentru că am reacționat bine. Am avut momente foarte bune de joc, ca și anul trecut. Căpătăm liniște. Ne supărăm, e în bucătoria noastră, ne împăcăm. Ca orice tată, îi spui în față copilului unde greșește. Nu există a treia vorbă, doar eu și ei. Vrem să câștigăm, să creștem. Echipa crește, meci de meci, face un pas. Play-off-ul este un bonus mare. De ce să nu zic de titlu, dacă nicio echipă nu ne-a dominat? Am făcut pași mari, am crescut! Mai au și ei momente de pierdere, eu sunt aici să îi reglez. Să fim modești, căci atunci suntem periculoși. Suntem cei mai mici, n-avem experiență, dar avem entuziasm, avem calitate. O să ne batem, nu avem nicio presiune, a fost ceva fantastic ce s-a petrecut în această primăvară Cele mai mari șanse la titlu le au Dinamo și Steaua. Noi progresăm, nu se simțim inferiori. Avem și noi șansa noastră, aia mică! Cu Pandurii, sper să-i mulțumim pe suporteri. E o echipă, Pandurii, care ne-a bătut în tur, mai experimentată. De ce n-a jucat Ianis cu Petrolul? Rotăm jucătorii, și Tase a stat astăzi, la fel și Ianis Hagi”.

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro