”Cazul Costea”, episodul VI! ”Disciplina” ia la puricat, din nou, dosarul fotbalistului prins jucând la pariuri! ^A călcat pe bec și Ninel Șumudică?

10 februarie 2016 16:37

Cazul Mihai Costea (27 de ani), fotbalist care în România a fost prins de Libertatea&SportNews jucând la pariuri, va fi pus în discuție, din nou, în ședința de miercuri – 10 februarie – a Comisiei de Disciplină a FRF. 

Până acum, cauza a fost amânată de cinci ori, din diverse motive (audieri suplimentare, necesitatea de a procura toate probele) AICI, detalii. Între timp, Costea, care nu s-a prezentat la nicio audiere a forului federal, trimițându-și avocatul, s-a transferat bine mersi la arabi. A și marcat de patru ori în divizia a doua din Emiratele Arabe Unite. Atacantul pus pe liber de Voluntari evoluează la Al Ittihad Kalba.

Citește și

Ca pe vremea Securității! ”Cazul Mihai Costea”, produs de ”Libertatea” și de SportNews, a scos Federația Română de Fotbal din adormire! Conform ultimelor prevederi, fotbaliștii pariori pot scăpa nepedepsiți, dacă îi dau în gât pe alții!

Publicația ”Gazeta Sporturilor” susține că și antrenorul liderului Astra Giurgiu, Marius Ninel Șumudică (44 de ani), a fost prins mizând la pariuri și riscă, la fel ca și ”Nilă” – în cazul căruia probele sunt de netăgăduit (se cunosc și meciurile pe care a mizat olteanul, unul fiind Pandurii – Chiajna 2-0), până la doi ani de suspendare (pe rolul comisiei federale se mai află cazurile Flavius Stoican și Nicolo Napoli). Cazul Șumudică va intra pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină încă de la ședința de astăzi, 10 februarie, alături de cazul Costea.

Gigi l-a dat de gol: ”«Du-te acasă, vagabondule! Nu-ţi ajunge câţi bani ai pierdut?»”

În octombrie 2015, după meciul cu Dinamo, Șumi făcea o mărturisire: ”Chiar vreţi să ştiţi? Acum 12 ani o luasem razna, aveam mari probleme cu cazinourile, cu jocurile de noroc, asta este o boală. Aveam nevoie de ajutor şi credinţa m-a ajutat. M-a ajutat duhovenicul meu de la Bistriţa, el m-a luat practic de ciuf şi am reuşit să scap de această boală. După ce m-am lăsat, m-am dus la toate cazinourile şi i-am pus să mă treacă pe ”blacklist”, pe lista persoanelor care nu au dreptul să intre în cazinoul respectiv. Soţia mea m-a ajutat foarte mult. Mă duceam acasă şi nu puteam să mă uit în ochii copilului meu. Am pierdut foarte mulţi bani…”.

Înainte, patronul stelist Gigi Becali îl dăduse de gol, susținând că Șumi l-a sunat, pe când nu devenise antrenor la Rapid, pentru a-i cere bani (o sumă de 50.000 de euro), pentru a merge în cazinouri.

Gigi Becali i-a răspuns la GSP TV lui Şumudică, după ce antrenorul Rapidului îl întrebase ironic: „Oare cît l-a costat pe Becali să câştige la «masa verde» cazul «Bricheta»?”. Finanţatorul din Ghencea a zis: „M-a costat aproape cât mi-a cerut el împrumut la cazino. Era stresat, pierduse bani mulţi, dar nu i-am dat. I-am zis: «Du-te acasă, vagabondule! Nu-ţi ajunge câţi bani ai pierdut?»”, declara Becali, în noiembrie 2010, înaintea unui derby Rapid – Steaua. Șumudică îi pregătea pe giuleșteni.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro