Circ la un meci din liga a patra Cluj! A fost validat un gol fantomă! Cum a reacționat echipa furată/ VIDEO

13 martie 2016 14:21

Confruntarea dintre Unirea Tritenii de Jos și Potaissa Turda, din liga a patra Cluj, joc contând pentru prima etapă a returului, s-a decis în minutul 83, când arbitrul a validat un gol care… nu a fost, la scorul de 1-1, informează turdanews.ro, portal care a produs și proba video!

Jocul dintre cele două formații a fost destul de echilibrat. Oaspeții, liderii ierarhiei, au deschis scorul în minutul 24, la o lovitură de cap a lui Lăkătuș. Gazdele au reușit egalarea la ultima fază a primei reprize, prin Ceclan.

După pauză, oaspeții au avut  ocazii monumentale, însă egalitatea s-a menținut. Mai mult, gazdele, care au avut un penalty neacordat de brigada lui Petru Vlad Inoan (arbitru de ligă secundă), au trimis în bară!

A venit faza din minutul 83, când, după un aut de pe stânga, Alin Tot a reluat pe lângă poartă, însă mingea a intrat prin plasă în poartă, iar asistentul a semnalizat că a fost gol corect. Spiritele s-au încins, gazdele reproșând brigăzii de arbitri că nu este posibil să fie validat un gol care nu a fost!

Inițial, echipa gazdă a vrut să se retragă de pe teren, dar după câteva minute de discuții, jocul s-a reluat, formația din Tritenii de Jos temându-se de o eventuală sancțiune pecuniară, în cazul în care va părăsi terenul de joc.

Totuși, jucătorii gazdă au reintrat în teren, pentru a relua jocul, însă nu au mai participat la meci, stând ”drepți” pe teren, în semn de protest față de greșeala arbitrilor. În aceste condiții,

Adrian David a înscris un nou gol, meciul încheindu-se cu scorul de 1-3, după ce turdenii au pasat mingea între ei, până la fluierul final al centralului.

De menționat că Potaissa Turda a câștigat campionatul județului Cluj și anul trecut, dar nu s-a prezentat la baraj. Nu e clar dacă vor avea drept de promovare în acest sezon!

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro