El iarna n-are somn! Ce face Adrian Mutu, antrenorul-jucător, de la ASA Tg. Mureș, la ora 1.00? ^”Am rămas mască!”

25 februarie 2016 11:30

După ce l-a ”curățat” prin prestațiile de pe teren pe antrenorul Petre Grigoraș, fotbalistul Adrian Mutu (37 de ani) a trecut ”la butoane”, la vicecamioana ASA Tîrgu-Mureș, fiind unul dintre cei jucători-antrenori numiți de conducere să redreseze corabia, alături de Eduard Stăncioiu și de Gabi Mureșan.

Cursant la Școala de Antrenori din cadrul FRF, Adrian Mutu și-a luat rolul în serios și a început să pregătească meciul cu FC Botoșani, de care depinde calificarea echipei sale în play-off. Doar că nu se simte stăpân pe situație, așa că se consultă cu numeroșii prieteni pe care-i are în fotbal. Unul dintre aceștia a rămas uimit, când i-a sunat telefonul, mult dincolo de miezul nopții.

Chiar nu-i glumă! Mutu e atracția de la Școala de Antrenori a FRF: ”E o supriză plăcută”. Ori Euro, ori carnetul de tehnician! Visează să ajungă selecționer

”Am rămas mască! Era ora 1.00 și m-am trezit cu telefon de la Mutu. Am crezut că s-a întâmplat ceva grav! El, însă, avea chef de vorbă!”, povestește un fost coleg de la Dinamo al fotbalistului care visează să prindă lotul pentru Euro 2016.

Acuzat că nu duce o viață sportivă, motiv pentru care nici nu poate da jos kilogramele în plus, Adrian Mutu este bănuit că nu se culcă la ora indicată de regulamentul de ordine interioară al clubului. Mutu se laudă însă pe rețele de socializare cu ”pătrățele” sale.

Abdomen Adrian Mutu

Adrian Mutu se laudă că a slăbit și le arată criticilor abdomenul! Are și un mesaj: ”Revin în forță în top!”


 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro