Sârbul Momcilovici, la Steaua! Gorjenii iau 200.000 de euro, jucătorul – 10.000 de euro lunar/ VIDEO

12 ianuarie 2016 12:20

UPDATE 13.50. Gigi Becali a confirmat că Marko Momcilovici a semnat cu Steaua şi a dezvăluit că roş-albaştrii ar mai putea perfecta şi alte mutări în cursul zilei de azi. Printre posibilele transferuri se numără şi cel al lui Ciprian Marica. 

„Transferul lui Momcilovic e făcut, s-a semnat, tot. La 5 o să dau declaraţii. Poate o să vă anunţ şi alte transferuri pe care poate le rezolv până atunci. Poate vă anunţ şi transferul lui Marica. El e aici (n.r. la Palat).”, a declarat Gigi Becali. Marica, însă, aşteaptă până diseară un răspuns ferm de la Getafe, astfel că până atunci atacantul nu va discuta nimic concret cu altcineva.

„E posibil ca Marica sa vină la noi! O să vedeţi! Nu vrea să spun mai multe, e dorinţa lui să nu mai vorbesc cu presa pe acest subiect. S-a terminat cu Getafe, 100%! L-am dorit pe Marica, dar dacă a ieşit cum a ieşit. Trebuie să facă el un efort mare de prietenie pentru a veni. Eu făceam un efort mare cu gândul la Liga Campionilor, dacă intrăm în Ligă, el lua o primă de 700.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

Despre negocierile cu Astra

„Cu Astra nici nu știu, ba e așa, ba e altfel. Ieri am vorbit de 25 de ori la telefon cu toți oamenii de acolo, dar a rămas ca ei. Au zis că vor 1,7 milioane pe Budescu și Enache, plus 300.000 de euro, dacă intrăm în Liga Campionilor. Le-am zis că le dau banii, că voiau și băieții să vină, dar apoi iar s-au răzgîndit. Mi-au zis că au nevoie de încă un ok de la Niculae și nu știu ce. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar mereu s-au răzgîndit. Cred că urmăresc să-i vândă în altă parte. Reghe mă tot întreabă când îi aducem, că așa i-am promis. Eu am și alte variante acum, dar uite că mă țin blocat din fel de fel de motive”, a spus Becali, la televiziunea sport.ro.

———-

Fundașul stânga sârb Marko Momcilovic este foarte aproape aproape de Steaua, anunță DigiSport. După ce campioana a ajuns la un acord cu Pandurii pentru transferul jucătorului de 28 de ani, jucătorul s-a înţeles şi el cu oficialii roş-albaştrilor. 

„Negociem de două luni cu Steaua. Într-adevăr acum suntem foarte aproape de finalizarea înţelegerii, Mai sunt câteva mici detalii de pus la punct”, a declarat Narcis Răducan, pentru Digi Sport.

Momcilovic, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea gorjeană, va semna în cursul zilei de azi cu Steaua. Pandurii Tg. Jiu primeşte în schimbul jucătorului suma de 200.000 de euro. Iniţial, jucătorul nu fusese de acord cu oferta trupei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, însă Gigi Becali a plusat la salariu şi l-a convins pe Momcilovici să semneze cu Steaua.

Momcilovici a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu în vara anului 2013, iar contractul său cu gruparea gorjeană expiră la finalul ediţiei 2015-2016 a Ligii 1.

Momcilovici va fi cel de-al patrulea jucător adus de Steaua în această iarnă, după Bourceanu, Pintilii şi Pârvulescu.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Marko Momcilovici la Steaua. „Ne-am înţeles cu Momcilovic. I-am zis lui Reghe că-l aduc pe Momcilovici. Ne costă 250.000 de euro şi-i dau băiatului 100.000 de euro la semnătură.”, a declarat finanţatorul Stelei la Sport.ro. 10.000 de euro pe lună va câştiga Momcilovici la Steaua.

Lotul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu s-a reunit, luni, la București, antrenorul Edward Iordănescu având 25 de jucători la primul antrenament, desfășurat la Buftea, potrivit site-ului oficial al clubului.

Jucătorii vor efectua la București doar câteva ședințe de pregătire, miercuri fiind programată vizita medicală, la Institutul Național de Medicină Sportivă, lotul urmând să plece joi în stagiul de pregătire centralizată din Spania.

Iordănescu a avut la primul antrenament și trei tineri de la echipa a doua, Andrei Șendroiu, Răzvan Negrescu și Carlo Erdei.

Au participat portarii Mingote, Stanca și Lazar, fundașii Pleașcă, Ungurușan, Momcilovic, Erico Da Silva, Grecu, Vasiljevic, Vasco Fernandes, Săpunaru, mijlocașii Nicoară, Nistor, Răduț, Pițian, Mrzljak, Ciucur, Valentin Munteanu, Droppa, atacanții Hora, Trifu, Wellington, precum și Șendroiu, Negrescu și Erdei de la Pandurii II.

Abdelaziz Khalouta și Ezequiel Filipetto și-au reziliat contractele cu Pandurii.

Echipa gorjeană va efectua un cantonament la Cadiz (Spania) în perioada 14-31 ianuarie, în care va susține și patru partide de verificare, cu Karlsruher SC, Munchen 1860, Sparta Praga și Dinamo Moscova (pe 21, 23, 27 și 30 ianuarie).

„Sunt datorii importante către jucatori, catre staff și către cei de la echipa și am apreciat enorm înțelegerea pe care au arătat-o băieții. Însă ce s-a întâmplat până acum meritul lor, munca lor și trebuie să rezolvam această problema, macar parțial, ca să putem să mergem liniștiți în cantonament”, a spus antrenorul Edward Iordănescu.

Lipsa banilor nu le-a tăiat elanul „pandurilor”, care sunt la șase puncte în spatele liderului Astra.

„Ne dorim să fim acolo sus, sperăm să ne ridicăm la pretenții și, de ce nu, să intrăm în istoria orașului, în istoria campionatului. Să fim o nouă echipa de provincie care câștigă campionatul”, a spus mijlocașul Dan Nistor.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro