Adrian Mutu a renunțat la Euro 2016. “Briliantul” a devenit antrenor secund la ASA Tg. Mureș

15 martie 2016 09:11

Adrian Mutu (37 de ani) nu a jucat luni pentru ASA Tg. Mureș, care a remizat acasă cu Dinamo (0-0), ceea ce reprezintă o nouă dovadă că a renunțat la visul de a prinde lotul României pentru Campionatul European din Franța. “Briliantul” se concentrează acum pe cariera de antrenor. 

George Ciorceri, principalul echipei din Tg. Mureș, a anunțat ieri, la sfârșitul partidei cu Dinamo, că Adrian Mutu a acceptat să-i devină “secund”. “Lui Adrian Mutu i-am propus și a acceptat să îmi fie secund. Mutu are calități de antrenor. Este un băiat deștept, a lucrat poate cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, are o cantitate mare de cunoștințe acumulate din teren, doar că atunci când ești jucător nu ești atent la toate detaliile și memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ți convine sau ce te impresionează. Acum el trebuie să termine școala, să-și ia carnetul și puțin să își tempereze tumultul, e ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate și într-o zi să povestească de tot ce a fost și să le facem pe toate”, a declarat George Ciorceri, citat de Agerpres.

Nu este secund în acte, este jucător, dar el lucrează, facem planuri și el execută. (George Ciorceri)

În privința lipsei lui Adrian Mutu din teren la meciul cu Dinamo, Ciorceri a spus că era preconizat ca atacantul să intre în repriza a doua, dar că la un moment dat a avut loc o discuție cu acesta și i-a spus că îi place că “echipa are ritm și să rămână așa”.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro