Dănuț Lupu a părăsit salonul de la Terapie Intensivă! ^Fostul fotbalist a făcut progrese importante, în procesul de vindecare

04 februarie 2016 15:03

Aflat de 10 zile internat la secția de Terapie Intensivă a Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, fostul fotbalist Dănuț Lupu (48 de ani) este în revenire, susțin apropiații lui. Lucrează cu un kinetoterapeut și a început să îngurgiteze mâncare solidă. Totodată, zilele trecute, infirmiera l-a scos din salon și l-a plimbat pe Lupu, cu căruciorul, pe afară.

”Perioada critică a trecut, dar nu se pune problema să fie externat acum. A slăbit mult, după atâtea zile petrecute la Terapie Intensivă. Până acum mânca doar supe și iaurt. De acum, poate înghiți și mâncare solidă. În continuare, nu are voie să facă efort prea mare”, ne-a declarat, astăzi, Răzvan Lupu, fiului fostului fotbalist.

Familia Lupu primise, zilele trecute, o lovitură neașteptată din partea doctorilor. Specialiștii au anunțat că ”domnul Lupu a suferit un preinfarct acum doi-trei ani, pe care l-a dus pe picioare! Abia acum a fost descoperit!”. La spitalul bucureștean, Lupu a ajuns însă după o răceală. Virusul care i-a declanșat infecția i-a atins plămânii.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro