EXCLUSIV / Gigi Becali a EXPLODAT la meciul Ludogoreţ – Steaua

29 august 2014 00:30

Patronul Stelei, Gigi Becali, a urmărit cu sufletul la gură partida de la Sofia, dintre campioana României, Steaua, şi cea a Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. „Roş-albaştrii” au pierdut după un meci cu un scenariu horror. Bulgarii au egalat scorul la general printr-un gol marcat în minutul 90, apoi au rămas fără portar, dar românul Cosmin Moţi a făcut minuni. A transformat prima lovitură de departajare şi a apărat două lovituri.

În momentul în care Ludogoreţ a marcat golul care a trimis meciul în prelungiri, lui Gigi i s-a făcut rău. „I-a crescut tensiunea. Era roşu la faţă de nervi, a băut nişte apă să-şi revină”, a povestit, ieri, pentru Libertatea, o persoană din anturajul latifundiarului din Pipera.

Când şi-a mai revenit, finanţatorul clubului din Ghencea a pus mâna pe telefonul mobil şi a început să-l sune pe team managerul Marius Ianuli, aflat pe banca tehnică a echipei. „I-a transmis, pe un ton ridicat, unele indicaţii. Era agitat, nu-şi putea stăpâni supărarea”, ne-a mărturisit aceeaşi sursă, care ne-a mai dezvăluit şi faptul că, după loviturile de departajare, Gigi i-a făcut albie de porci pe doi dintre jucători.

Cei luaţi în vizor au fost fundaşul dreapta Cornel Râpă, despre care le-a mărturisit colegilor de celulă că „nu va mai pupa primul unsprezece”, şi portarul Giedrius Arlauskis. Ultimul a fost comparat cu fostul portar, Ciprian Tătăruşanu, pe care Gigi l-a descris „cu cel puţin trei clase peste lituanian”. Partida Steaua – Ludogoreţ a fost urmărit de Gigi Becali în puşcărie, el având de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi jumătate în dosarul schimburilor de terenuri cu MapN.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro