Mirel Rădoi și-a găsit echipă. Ce formație va prelua fostul tehnician al Stelei. Surpriză totală, negocieri începute după Revelion

04 ianuarie 2016 08:52

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, a discutat cu şefii de la FC Braşov imediat după Revelion, dezvăluie monitorulexpres.ro. ”Este adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi la Predeal. Mai multe nu vreau să comentez“, a spus directorul general Romeo Paşcu.

La finalul anului trecut, patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, şi-a manifestat public nemulţumirile legate de echipă. Vizaţi au fost jucătorii, dar şi antrenorul Adrian Szabo: ”Locul 5 la finalul anului în Liga a 2-a nu e bine deloc. Nu am cum să fiu mulţumit cu acest loc. S-au întâmplat nişte lucruri care nu mi-au plăcut, aştept ca preşedintele să ia măsurile care se impun”.

Răspuns până miercuri

Dacă pînă la finalul lui 2015 lucrurile au îngheţat la FC Braşov, odată cu intrarea în noul an, şefii lui FC Braşov au început să se mişte. Sîmbătă, Paşcu a fost văzut în jurul prânzului, la Hotelul Rozmarin, din Predeal, discutând cu Mirel Rădoi (34 de ani), fostul jucător şi antrenor al Stelei. Vizita oficialului lui FC Braşov nu a fost întâmplătoare, iar Rădoi ar fi primit o ofertă de a o prelua pe FC Braşov încă din iarnă. Paşcu a confirmat întâlnirea cu Mirel, dar nu a dorit să detalieze. ”E adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi la Predeal. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta”, a declarat Romeo Paşcu, pentru monitorulexpres.ro. Rădoi va da un răspuns celor de la FC Braşov până miercuri.

A refuzat o ofertă din Golf

Rădoi a primit la finalul lunii decembrie o ofertă de la un club din Arabia Saudită, dar a refuzat pe motiv că nu vrea să-i trădeze pe fanii lui Al Hilal, club pentru care a jucat în perioada 2009-2011. Conform goal.com, ediţia în arabă, Mirel a primit o ofertă de 500.000 de euro pe sezon, de la un club important din Arabia Saudită. Le-a transmis însă arabilor că iubeşte un singur club în fotbalul saudit, pe Al Hilal. Pe lângă FC Braşov, Rădoi mai este dorit şi la SCM Piteşti, liga a treia din România, acolo unde a fost instalat antrenor Nicolae Dică, fostul său colaborator de la Steaua.

Mandat scurt la prima experienţă ca antrenor

Rădoi şi-a început cariera de antrenor principal vara trecută la Steaua. Rădoi a ocupat funcţia de director sportiv al Stelei, deoarece nu deţine licenţă de antrenor. La finalul lunii noiembrie, Rădoi a demisionat, după înfrîngerea suferită la Piteşti, cu scorul de 0-1, în faţa Astrei. Câteva zile mai târziu, Gigi Becali îl instala pe Laurenţiu Reghecampf la Steaua. Mirel Rădoi a condus Steaua în 19 partide de Liga 1, în care a obţinut 8 victorii şi 6 remize, dar a pierdut 5 jocuri. În preliminariile UEFA Champions League, Steaua a disputat patru partide, din care a câştigat una, a obţinut o remiză şi a pierdut de două ori. În preliminariile UEFA Europa League, campionii şi-au împărţit victoriile cu Rosenborg BK, norvegienii calificându-se datorită numărului de goluri marcate.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro