Scandalos. Un fost internațional cere bani pentru funcții politice! ”O sumă de 500 de lei este de bun simț!” / VIDEO

01 martie 2016 12:15

Pavel Badea (48 de ani) este candidat la Primăria Craiovei din partea unui partid politic. Fostul internațional (9 meciuri și 2 goluri pentru echipa națională de fotbal a României) a fost înregistrat când le cerea membrilor de partid care voiau să-și vadă numele pe lista consilierilor o sumă „de bun simț”, scrie Jurnalul Olteniei.

Pavel Badea a fost foarte ferm în discursul său în fața celor care visau să-și vadă numele pe această listă. ”Pentru a fi consilier este imperativ necesar să avem o contribuție nu numai de muncă, ci și financiar. O sumă de 500 lei cred că este o suma de bun simț pentru a confirma pe cineva care vrea cu adevărat să intre în această competiție. Avem o listă de 67 de oameni care și-au exprimat intenția să participe la consilieri și încă vreo 15 care mi-au spus acum, în ultimele zile că vor și dânșii. Competiția este deschisă. Vă rog, cei care doriți, puneți mâna și veniți cu această contribuție pentru a intra în competiție. Pentru că altfel, eu care sunt președinte nu pot să fac o departajare pentru dumneavoastră”, a spus Pavel Badea.

Pavel Badea

”Nu e niciun secret. Legea permite, sumele au fost toate înregistrate în contabilitate, cu contract, chitanță. Inregistrarea este reală, dar nu este integrală, chiar eu și ulterior Pavel Badea, care din agitația momentului a uitat să menționeze asta, am spus, exact aceste cuvinte: donația este un criteriu pentru departajare, dar nu va fi unicul criteriu, dacă din motive obiective sau personale, colegii n-o să poată sau n-o să dorească să contribuie cu această sumă, nu înseamnă că n-o să se regăsească pe lista finală. Criteriile țin de activitatea politică, profesionalism, integritate, iar lista va fi făcută în funcție de aceste criterii, nu doar de această donație”, a declarat Lucian Prejbeanu, purtător de cuvânt la respectivul partid politic.

7 echipe a bifat în cariera sa Pavel Badea: Universitatea Craiova (în trei rânduri), Lausanne, Suwon Samsung Bluewings, Bellmare Hiratsuka, Kashiwa Reysol, Avispa Fukuoka și Extensiv Craiova

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro