Steaua scade în sondajele de popularitate, dar oferă praline fanilor de Valentine’s Day

09 februarie 2016 11:41

Steaua încearcă din răsputeri să nu piardă contactul cu suporterii, care au părăsit echipa după ce câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni s-a transformat în FCSB.

Rămasă fără palmares, fără stadion și fără bază de pregătire, FCSB a găsit modalitatea prin care să-și mai îndulcească fanii. Conducerea echipei lui Gigi Becali a externalizat marketingul unei firme online, care comercializează produse cu logolul clubului și al jucătorilor. 

Pagina de Facebook a campioanei a fost postat următorul mesaj cu ocazia Zilei îndrăgostiţilor de pe 14 februarie: ”Ești suporterul numărul 1 al iubitei/iubitului tău? În luna dragostei, arată-i cît ții la el/ea. Comandă orice produs cu băieții noștri și îți oferim cadou ție și jumătății tale o cutie de praline”.

PA038850_001_VIP-$00SK2250$

Preţul unei cutii de praline este de 31 de lei, iar acestea se pot comercializa şi separat. Pralinele sunt imprimante cu imaginile lui Chipciu, Stanciu, Varela şi Filip. 

Acţiunea de marketing este realizată de firmă vip-pictures.com.

Steaua pierde teren în topul popularității echipelor cu tradiție din România în fața Rapidului și a formației Dinamo. Dați click aici, pentru a participa la sondaj.

Sondaj

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro