Ilie Stan a fost demis de la ASA. Decizia a venit după o victorie! Reacţia dură a antrenorului

20 martie 2017 19:45

Antrenorul Ilie Stan a fost demis de la ASA Târu Mureş. Decizia conducerii clubului ardelean a venit după o victorie!

ACTUALIZARE, 20 martie, 19.40: Antrenorul Ilie Stan a reacţionat pentru ProSport, după demiterea de la ASA Târgu Mureş: ”Nu sunt cârpa lor! Suntem în epoca sclavagismului! Mi se impunea să bag un jucător în primul 11 şi jucam în 10 pe teren. Este fiul unei persoane din conducere. Nu am mai rezistat într-un asemenea mediu revoltător. Nu pot să spun despre cine este vorba, am încheiat acum amiabil şi merg mai departe”.

Astfel, în etapa a doua din play-out, ASA a trecut de Concordia Chiajna cu 2-1, într-un meci disputat pe teren propriu.

“Cu puţină atenţie puteam evita înfrângerea la Mediaş. Suntem la 5 puncte de baraj şi avem multe etape să recuperăm. Jocul cu Concordia este foarte important, trebuie neapărat să câştigăm. Citesc în presă mereu că voi fi înlocuit, dar asta e problema conducerii. Deocamdată mă concentrez să câştig jocul cu Concordia. Ce va fi după meci, vom vedea”, spunea, înaintea acestui joc, Ilie Stan.

Conform Dolce Sport, până la urmă informaţia s-a confirmat şi Ilie Stan a fost demis de la ASA Târgu Mureş, cu toate că echipa ardeleană reuşise să obţină cele trei puncte în disputa cu Chiajna.

Ilie Stan a venit la ASA în iarnă

În vârstă de 49 de ani, Ilie Stan fusese numit antrenor la ASA Târgu Mureş în iarnă, după plecarea lui Dan Alexa.

După două etape scurse din play-out, ASA Târgu Mureş e pe ultimul loc în Liga 1, 14, cu nouă puncte.

În locul lui Ilie Stan, conducerea clubului ASA are pe listă trei nume. Favorit să preia acest post pare Adrian Falub (45 de ani), tehnician care a mai pregătit echipa ardeleană în două rânduri.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro