Caz fără precedent. O fotbalistă din România, hărțuită sexual de un arbitru din Spania: ”Ne-a dat roșu din cauză că am spus nu!”

21 ianuarie 2016 23:57

Scandal sexual fără precedent în fotbalul feminin din Spania. Fotbalista Elena Pavel, din Constanţa, 31 de ani, care joacă în Spania, la echipa de primă ligă Cajasol Sporting Huelva, îl acuză pe arbitrul care a condus partida cu Santa Teresa, Santiago Quijada Alcon, că, în timpul confruntării, ar fi avut remarci nepotrivite la adresa sa. Arbitrul ar fi invitat-o în mod repetat la o cafea, însă, din cauză că aceasta l-a refuzat, a acordat două cartonașe roșii colegelor ei și le-a refuzat un penalty!

La partida dintre Santa Teresa și Sporting Huelva, scor final 3-2, arbitrul Quijada Alcon (foto) a dezvoltat o obseseie pentru jucătoarea româncă de la formația oaspete, Elena Pavel.

19e7d89
“Hei, șateno, hai să mergem după meci la o cafea”, i-ar fi strigat arbitrul.

“Mai bine îți vezi de fluier”, a reacționat Elena, care s-a simțit provocată pe tot parcursul partidei de arbitrul spaniol.

article-referee-2-0120
“Enervat și cu orgoliul rănit”, arbitrul a eliminat două jucătoare și a refuzat un penalty pentru formația oaspete.

“Mi-am pierdut încrederea în fotbal și în fair-play. Mă simt neajutorată și umilită. În toți anii, în care am jucat fotbal, nu mi-a fost rușine ca acum”, a declarat Pavel, pentru agenția iberică EFE.

Sporting Huelva a cedat cu 3-2, deși a condus cu 1-0 şi 2-1. Santa Teresa a înscris golul victoriei în minutul 86, dintr-un penalty contestat.

Formată la echipa SN Constanţa, Elena Pavel a mai jucat în ţară, pe lângă echipa de pe litoral, şi la CFF Clujana, Motorul Oradea şi Smart Sport Bucureşti. În meciul Santa Teresa – Huelva, Elena Pavel a evoluat (ca fundaş dreapta) din primul minut şi a rămas tot meciul pe gazon.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro