Victor Pițurcă și-a băgat nepotul în staff-ul de la Al Ittihad. Îl ia și pe fiul său, Alex, după ce termină școala de antrenori. Fostul mijlocaș Eugen Trică a schimbat postul: s-a băgat între buturi, la un antrenament / GALERIE FOTO

20 ianuarie 2016 21:31

Victor Pițurcă are un staff numeros la Al Ittihad. Pe lângă secunzii Eugen Trică, Ștefan Iovan, Martin Tudor și directorul sportiv Ovidiu Costeșin, fostul selecționer l-a cooptat și pe nepotul său Vic Pițurcă.  

De asemenea, Piți i-a mai luat lângă el pe Mario Găman, fost fotbalist la Pandurii, absolvent al ANEFS, și pe Cătălin Tudor, fizioterapeut. 

Piți conduce un program draconic, cu trei antrenamente pe zi, în cantonamentul pe care Al Ittihad îl efectuează în Emiratele Arabe Unite, dar își mai lasă oamenii să se și destindă.

Fostul selecționer le-a arătat jucătorilor că știe și rugby, și a arbitrat o miuță disputată între membrii staff-ului tehnic și administrativ. Eugen Trică și-a etalat aptitudinile de portar, fostul goalkeeper Martin Tudor s-a remarcat ca atacant, iar Costeșin s-a mișcat în câmp. 

Victor Pițurcă le-a spus arabilor că îl va readuce lângă el și pe fiul său, Alex Pițurcă, după ce acesta își va lua licența de antrenor de la Școala de specialitate din Chișinău, acolo unde este coleg cu Mirel Rădoi.

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro