Victor Pițurcă a câștigat primul El Clasico din Arabia Saudită. ^Al Hilal – Al Ittihad 0-1. Primă de 500.000 de euro / GALERIE FOTO&VIDEO

27 februarie 2016 21:45

Al Hilal – Al Ittihad 0-1 

A marcat: Al Sahafi (6)

Lucian Sânmărtean a fost rezervă la Al Ittihad. Echipa lui Victor Pițurcă a făcut un meci excelent din punct de vedere tactic și a câștigat primul El Clasico de când antrenează în Arabia Saudită. ”Trigrii” s-au apărat sigur și au reacționat prin contre periculoase. Al Hilal a avut posesia, dar Al Ittihad ocaziile mai multe și mai clare. Victoria din El Clasico, corelată cu înfrângerea celeilalte rivale, Al Ahli, a strâns lupta pentru titlu. Formația fostului selecționer a acumulat 39 de puncte și este pe locul 2, la egalitate cu Al Ahli, și s-a apropiat la un punct de liderul Al Hilal.

Al Ittihad a deschis scorul prin fundașul Ziyad Al Sahafi, care a catapultat mingea spre poartă de la 35 de metri, cu o viteză de 108 km/h.

4

Sânmărtean a rămas uluit de golul marcat de colegul său.

Sanmartean

Se joacă tare. Trosnesc tibiile.

17

Victor Pițurcă este agitat în spațiul tehnic.

2

Partida este arbitrată de ungurul Viktor Kassai.

5

Analiștii saudiți au tras concluzia în pauză că Al Ittihad a avut un penalty neacordat, după marcarea golului.

penalty

Al Hilal l-a aruncat în luptă pe legendarul Al Qahtani, în minutul 76.

9

Al Hilal a reclamat penalty în minutul 85, pentru un henț în careu, comis de un fundaș. Faza a fost însă precedată de un ofsaid nesemnalizat.

penalty1

 

Pițurcă a pregătit și cea de-a treia schimbare, dar nu a mai operat-o. Sânmărtean a rămas rezervă neutilizată.

10

13

Șeicii au desfăcut seifurile și au anunțat că oferă o primă de două milioane de ryali, aproximativ 500.000 de euro.

bani
Zi specială pentru românii de la Al Ittihad. Sâmbătă seară, de la ora 19:45, se dispută El Clasico din Arabia Saudită, Al Hilal – Al Ittihad.

Este meciul marilor orgolii, meciul care contează cel mai mult pentru suporterii celor două formații rivale. 

Victor Pițurcă este pe val. Al Ittihad a suferit o singură înfrângere în cele 10 meciuri de la revenirea fostului selecționer și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Trupa lui Piți se află pe locul 3, cu 36 de puncte, iar Al Hilal este lider, cu 40 de puncte. Între cele două mari rivale se află Al Ahli, cu 39 de puncte. 

Piți nu are însă nicio victorie în cele patru partide disputate în precedentul mandat împotriva celor de la Al Hilal. A făcut doar un egal, 0-0, pe 1 decembrie 2014, când pe banca formației Al Hilal se afla Laurențiu Reghecampf. În rest a pierdut 2-3, 0-3 și 1-4. 

În tur, cu Ladislau Boloni pe bancă, Al Ittihad s-a impus pe teren propriu, cu 4-3. 

După victoria de la Riad, eroul fanilor este acum Victor Pițurcă.

・・・

A video posted by (@itti_eqla3) on

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro