România – Chile 3-2

B. Stancu (31), N. Stanciu (60), Băluță (83) / Vargas (8), L. Valencia (18)

 

Romania vs ChileIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

România a obținut o victorie spectaculoasă, după ce a întors rezultatul de la 0-2. A fost nevoie însă ca chilienii să rămână în 10 oameni, pentru ca naționala să obțină al doilea succes în mandatul lui Daum.

La fel ca și victoria din Armenia, 5-0, adversarul a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică! Bogdan Stancu și Nicolae Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, jucătorul cu numărul 13, născut într-o zi de 13 (septembrie 1993), ne-a adus victoria așteptată într-o zi de marți 13. Ghinion. Acest meci n-a fost pe puncte și nu ne ajută la nimic, în afară de coeficientul FIFA și de mândria de a fi răpus o echipă bună, locul 4 în clasamentul mondial.

La finalul meciului, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a dat de înțeles că amicalul cu Chile a fost ultimul meci al lui Christoph Daum pe banca tricolorilor.

Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”
Recomandări
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

ACTUALIZARE 90+3: Final. 

ACTUALIZARE. Minutul 86: A ieșit Stanciu, a intrat Bicfalvi.

INFO. Debutantul Băluță poartă numărul 13. Și a marcat într-o zi de marți – 13! Și cu CSU Craiova a semnat tot într-o zi de 13. În urmă cu 35 de ani, în singurul joc direct de până acum, România a bătut Chile cu 3-2.

ACTUALIZARE. Minutul 83. GOOOL ROMÂNIA. Nicolae Stanciu a tras foarte bine de la distanță, portarul chilian a respins în față. Debutantul Alexandru Băluță, pe fază, a marcat!

ACTUALIZARE. Minutul 78. Andrei Ivan și-a bătut joc de o șansă imensă de gol. A încercat să dribleze portarul, el știe ce-o fi vrut. Olteanul putea primi și pennalty. Ivan nu rămâne altceva decât un ratangiu.

ACTUALIZARE. Minutul 70: A intrat și Țîru, în locul lui Cristi Ganea

ACTUALIZARE. Minutul 65: A ieșit B. Stancu, a intrat Băluță – alt debutant. La oaspeți, a ieșit Vargas, a intrat Puch.

ACTUALIZARE. Minutul 60: GOOOL ROMÂNIA. Nicolae Stanciu a tras splendid de la marginea careului, mingea a „ciupit” bara și a intrat în plasă!

ACTUALIZARE. Minutul 54. Două schimbări la oaspeți. Au ieșit Aranguiz și M. Diaz, au intrat Arturo Vidal și Francisco Silva.

ACTUALIZARE. Minutul 50: Bogdan Stancu a tras în plasa laterală! Ivan a fost busculat în careu înainte ca mingea ”Motanul” să finalizeze. Se putea da penalty.

De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD
Recomandări
De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD

ACTUALIZARE. Minutul 46. Începe repriza secundă. La România a ieșit Benzar, a intrat Andrei Ivan, a ieșit Andone, a intrat Grozav, a ieșit R. Marin, a intrat D. Rotariu. La formația oaspete a fost introdus Isla, în locul lui Valencia.

INFO. Cristian Ganea este al șaptelea debutant în mandatul lui Christoph Daum. Ceilalți sunt Romario Benzar, Răzvan Marin, Dorin Rotariu, Bogdan Țîru, Dragoș Nedelcu și Sergiu Hanca. Cinci debutanți sunt de la Viitorul lui Gică Hagi, dacă îl punem la socoteală și pe Răzvan Marin.

ACTUALIZARE. Minutul 45: Pauză la Cluj. A fost o repriză de coșmar. Chilienii ne-au pus repede la respect, iar România a revenit în joc grație exxecuției frumoase a lui Bogdan Stancu. Meciul s-a echilibrat după ce oaspeții au rămas în inferioritate.

ACTUALIZARE. Minutul 33. Gary Medel a fost eliminat pentru un faul dur la Florin Andone.

ACTUALIZARE. Minutul 31. GOOOOL ROMÂNIA. Bogdan Stancu a transformat senzațional o lovitură liberă!

ACTUALIZARE. Minutul 27: După o nouă ratare a lui Bogdan Stancu, românii, frustrați că nu le iese nimic, au sărit la bătaie cu chilienii, după ce doi fundași sud-americani l-au făcut „sendviș” pe Florin Andone.

ACTUALIZARE. Minutul 22. Alexis Sanchez a fost aproape de un nou gol, dar Pantilimon a scos cu piciorul. Câțiva suporteri români din fan club Arsenal au afișat un banner în tribune pentru a-l convinge pe atacantul chilian să-și prelungească înțelegerea cu ”tunarii”.

Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții
Recomandări
Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

ACTUALIZARE. Minutul 20. Nicolae Stanciu a tras dintr-o poziție bună, dar portarul oaspeților a scos în corner. Publicul se războiește cu oficialii FRF!

ACTUALIZARE. Minutul 18: GOOOL CHILE. Fază spectacol a chilienilor, încheiată cu un gol frumos marcat de Leonardo Valencia, aflat la prima sa reușită în tricoul naționalei.

ACTUALIZARE. Minutul 13: Florin Andone a fost aproape de egalare, dar n-a reușit să devieze în poartă o centrare bună.

ACTUALIZARE. Minutul 10. Alexis Sanchez și-a bătut joc de o bună oportunitate, chilienii fiind aproape de 2-0. Din tribune se aud înjurături la adresa federației: „FRF, m… FRF!”.

ACTUALIZARE. Minutul 8: GOOOL CHILE. La primul atac mai închegat, Vargas a marcat cu un șut pe jos, de la marginea careului. România lui Daum e o glumă proastă.

ACTUALIZARE. Minutul 6. O primă ocazir pentru tricolori. O deviere fină a lui Hanca a ajuns în fața porții oaspeților, dar chilienii au respins.

ACTUALIZARE 21.00. Minutul 1. Meciul a început, după ce olandezul Bas Nijhuis a fluierat startul. În tribune bate vântul. Înaintea meciului, Lucian Sânmărtean a fost premiat de Burleanu, iar fiica jucătorului a dat lovitura de începere.

Echipele de start

România: Pantilimon – Benzar, Chiricheș, Toșca, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Hanca, N. Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone.

Chile: Herrera – Mena, Medel (cpt.), Roco, Diaz – P. Hernandez – Aranguiz, Valencia, Gutierrez – A. Sanchez – Vargas.

Naționala statului Chile a avut la Cluj o galerie gălăgioasă.

 

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

ACTUALIZARE 13 iunie. Portile arenei de deschid la ora 19.00.

ACTUALIZARE 13 iunie. Analiza minciunelelor! Christoph Daum și-a pierdut încrederea în jucători. În urmă cu 11 luni, neamțul promitea că naționala va juca mai bine decât la Euro 2016. Hagi îl contrazice

ACTUALIZARE 13 iunie.  Cluj Arena e gata!

ACTUALIZARE 13 iunie / A fost petrecere în cantonamentul naționalei statului Chile. Mauricio Isla a împlinit, luni, 29 de ani.

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

ACTUALIZARE 13 iunie. El e pericolul nr. 1.

ACTUALIZARE 13 iunie. Daum a luat-o pe urmele lor?! Selecționerul Christoph Daum a luat-o razna, pe urmele italianilor Trapattoni și Malesani! Episoade similare cu antrenorii italieni | VIDEO

ACTUALIZARE 13 iunie. Mircea Sandu, fostul șef al FRF, contraatacă. Încă o minciună a lui Daum? ”Burleanu a luat echipa de la minus 12.000.000 de euro și a adus-o pe 0”. Mircea Sandu: ”Pe 31 decembrie 2013, soldul federației era de 9.460.000 de euro”

ACTUALIZARE 13 iunie. Claudio Bravo nu va juca împotriva României în meciul din această seară. Portarul chilian a părăsit Clujul, nefiind recuperat complet după o accidentare la piciorul stâng. Bravo s-a deplasat în Spania pentru „a rezolva o problemă juridică legală”, au indicat surse din cadrul Asociaţiei naţionale a fotbaliştilor profesionişti din Chile (ANFP).

Bravo e la Barcelona pentru o audiere legată de o solicitare înaintată împotriva clubului Real Sociedad, la care a evoluat între 2006 şi 2014. Portarul solicită o datorie de 1,2 milioane euro în urma transferului său la Barcelona.

Chilianul avea o clauză conform căreia trebuia să primească 10% din suma de transfer către un alt club, dar a renunțat la acea sumă pentru a se putra transfera la Barcelona, în 2014. Ulterior, însă, a cerut acest drept, de a primi banii respectivi, confom legislației. Conform presei spaniole, după audieri, Bravo va reveni în România pentru a se alătura lotului chilienilor.

ACTUALIZARE 13 iunie. Cine minte, cine se joacă de-a obiectivele? Cine minte? Burleanu, în 2016: ”Daum are obiectiv calificarea la CM 2018”. Daum, în 2017: ”Când am semnat am vorbit despre Euro 2020”

ACTUALIZARE 12 iunie. Juan Antonio Pizzi a explicat luni presei că mijlocaşul Celtei Vigo, Marcelo Diaz, va fi apt pentru meciul cu România, în timp ce portarul Claudio Bravo este incert.

”Am avut şansa să vedem meciurile internaţionale jucate de România şi am văzut partida cu Polonia. Ştim ce rival ne aşteaptă şi ştim deşi nu mai au multe şanse de calificare, România ne va face un meci greu pentru că există multe individualităţi. Va fi un bun examen pentru noi pentru a vedea cum jucăm cu echipele cu care în mod normal nu avem şansa de a ne întâlni”.

”Vreau să câştig toate cupele şi toate meciurile. Vrem să ajungem la Mondial şi să avem un parcurs cât mai bun.

România se aseamănă ca stil de joc cu Rusia, dar nu aş putea să o compar cu Germania. Mâine vrem să ne impunem jocul şi să jucăm aşa cum noi ne dorim. Putem face asta şi vrem să avem posesia mingii. Germania are jucători foarte buni, de la echipele cele mai bune din lume”.

ACTUALIZARE 12 iunie. Chilianul Arturo Vidal s-a revăzut înaintea antrenamentului de la Cluj cu kinetoterapeului german Dieter Trzolek, care face parte din staff-ul naționalei României. Cei doi au lucrat împreună la Bayer Leverkusen.

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

Citiți și: Chilianul Arturo Vidal promite spectacol în amicalul cu România

ACTUALIZARE 12 iunie. Tricolorii s-au antrenat pe Cluj-Arena. Naționala s-a antrenat pe Cluj Arena înaintea meciului cu Chile / FOTO&VIDEO

ACTUALIZARE 12 iunie. Conferința de presă a tricolorilor.

Dacă selecționerul german Daum spune că e oprit pe stradă și încurajat să rămână la națională, mesajele de pe live-ul de pe Facebook-ul naționalei sunt majoritatea injurioase! Neamțul a părăsit nervos conferința de presă, fără a mai aștepta ca ofițerul de presă să traducă ultimul său răspuns.

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

Daum, nervos, la conferința de presă de luni seară: ”Schimbarea mea acum nu este o soluție! E ca și cum ai schimba comandantul unui vas în loc să schimbi cursul navei. Niciodată nu voi demisiona! Am făcut multe schimbări, e un proces de durată şi vă garantez că vom reuşi”;

”Sunt mai român decât mulţi dintre voi. Dacă sunteţi de părere că în curtea dumneavoastră sunt jucători talentaţi care cresc acolo, atunci spuneţi-mi şi voi veni eu să îi culeg”;

”Nu ştiu unde vreţi să ajungeţi, mereu e la fel. Aud de câteva luni că ar trebui să mă retrag! Spuneţi un singur motiv de ce ar trebui să mă opresc? Doar din cauza rezultatelor? Dacă eu sunt convins de tine ca jurnalist, nu te voi concedia niciodată. Dar trebuie să fiu convins, nu?”;

”Dacă ai timp şi vrei, o să stau cu tine şi o să vorbesc despre fotbal cu tine. Dar o să-mi răstălmăceşti vorbele. Chiar dacă îţi spun adevărul, nu te interesează faptele. Nu aţi scris niciodată că preşedintele Burleanu a dus Federaţia de la -12 milioane de euro pe zero”;

”Când am semnat nu am vorbit despre calificarea la CM 2018. Am vorbit despre Euro 2020. La naționala României am cel mai mic contract din cariera mea”;

”Am avut o ofertă de 2.000.000 de euro pe an și am refuzat-o! Cred în munca mea aici. Am nevoie de trei ani. Ăsta e obiectivul meu. Să construiesc ceva similar cu ceea ce a făcut cu Polonia”;

”Sunt aici pentru a ajuta la procesul de renaștere al fotbalului românesc. Ştiţi mai bine decât mine problemele fotbalului românesc şi le ştiu şi eu. Înainte de începe acest drum am vorbit cu Florin Prunea care a spus că nu este un moment potrivit pentru că fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea. Am vorbit cu Gheorghe Hagi, care mi-a spus că voi avea multe dificultăţi. Lupescu mi-a spus că trebuia să îl sun să îmi spune că trecem printr-o perioada de reînnoire şi că va fi foarte greu. Dacă aţi evalua aceste schimbări din jurul naţionalei dar şi din naţională, aţi putea spune că vorbim despre un proces important pentru fotbalul românesc”;

”Sunt optimist în ceea ce privește viitorul”;

”Încetați cu atacurile neverificate! Mă identific cu aceasă țară, cu oamenii, cu proiectul lui Răzvan Burleanu. Voi, jurnaliștii, distruțeți tot! Nu rezultate înseamnă totul”;

”Toți jucătorii au consimțit planul tactic pentru meciul cu Polonia. Criticați-mă pe mine, dar luați presiunea de pe jucători”;

”Chiar dacă vom termina pe locul doi, nu e sigur că prindem locul de baraj!”;

Consilierul FRF Andrei Vochin nu face selecția, nu se amestecă în nici o idee din punct de vedere tactic. Eu fac selecția! Ceea ce scrieți sunt atacuri nedemne. Încetați cu ele!”.

”Sunteţi interesaţi doar de demisia mea, despre salariul meu. Sunt întrebat de clauze. Numai minciuni nebune! Nu e nimic adevărat! Uneori nu sunteţi români, uneori mă simt mai român decât voi. Vreţi mai mult să distrugeţi ceea ce se construieşte. Simt uneori că mă identific mai mult cu acest popor decât voi! Nu sunt de acord cu acest mod de a face jurnalism!”.

”Dacă v-aș spune acum că vom câștiga toate partidele, ați avea garanția că ne calificăm la CM. Dar de unde să știm aceste lucruri acum? Trebuie să fim realiști!”.

Sergiu Hanca: ”Am pierdut puncte importante, poate și calificarea la CM 2018! În meciul cu Chile trebuie să demonstrăm că avem valoare. Dacă picăm de șapte ori, ne ridicăm și a opta oară! Mă bucur că am debutat acum. Calificarea la Euro 2020 e mai aproape”.

Ciprian Tătărușanu: ”Punctele pe care le avem în clasament arată că aceasta ne este valoare în acest moment. Vina este a tuturor, de la preşedinte pana la ultimul magazioner. Când câştigăm este bine, dar suntem împreună şi când pierdem. S-a făcut o analiză, normal, aşa cum se face după orice meci. Chiar dacă am pierdut cu un scor destul de mare, am făcut şi lucruri bune. Încercăm să le luăm şi să le punem în practică. Fotbalul este imprevizibil. Dacă am stabilit ceva la început, nu înseamnă că se va întâmpla. Din păcate, în ceastă campanie am pierdut cel mai mult. Nu ne-a fost ruşine pentru că am dat tot ce aveam mai bun. Nu contează cine a fost mai bun din echipa noastră. Îmi e ruşine dacă fac ceva în afara terenului, nu când pierd un meci. Un meci se poate câştiga şi apărându-te foarte bine şi noi cred că am făcut-o”.

ACTUALIZARE 12 iunie. Christoph Daum a programat duminică după-amiază un scurt antrenament poe stadionul lui CFR Cluj. La ședință au participat doar o parte dintre jucători, cei care au intrat pe parcursul jocului de la Varșovia și cei care au rămas pe bancă.

ACTUALIZARE 12 iunie. Jucătorii chilieni au mers, dimineață, la o sală de forţă dintr-un mall din Cluj.

ACTUALZIARE 12 iunie. Manchester City este pregătită să-l facă pe Alexis Sanchez cel mai bine plătit fotbalist al ei, dacă Arsenal va accepta oferta propusă de ”cetățeni”: 50 de milioane de lire sterline (56,6 milioane de euro). Alexis Sanchez va câștiga 275.000 de lire sterline (311.438 de euro) într-o săptămână pe Etihad dacă se va reuni sub comanda fostului său manager de la Barcelona, Pep Guardiola, informează digisport.ro.

 

🥊😊💫…

A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

ACTUALIZARE 12 iunie. Deținătoarea Copei America a ajuns la Cluj-Napoca. ”Mai întâi ne vom odihni și, după aceea, vom vedea ce va fi. Totul este bine, sunt puțin obosit, dar e bine”, a spus Vidal.


LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

ACTUALIZARE 12 iunie. Doar 12.000 de bilete au fost vândute, din totalul de 28.000.

ACTUALIZARE 12 iunie. Administratorii stadionului Cluj Arena asigură că meciul se va disputa pe un gazon perfect.

Dacă are onoare, acesta ar trebui să fie ultimul meci al selecționerului Christoph Daum pe banca naționalei României. Dar are neamțul onoare?

Naționala României a ajuns la Cluj duminică, la ora 5:00 dimineața. Tricolorii sunt cazați la SunGarden Resort din comuna Baciu, 12 kilometri de Cluj-Napoca.

LIVE TEXT România - Chile 3-2. Marți 13 cu noroc! Am revenit de la 0-2. Stancu și Stanciu au marcat două goluri fabuloase. Debutantul Băluță, un jucător căruia cifra 13 i-a marcat viața și cariera, a adus victoria / VIDEO

Cine va fi noul selecționer al României? FRF a declanșat operațiunea ”Boloni”. Vis imposibil: Mircea Lucescu și fiul! ”Burleanu încearcă așa să-și salveze și mandatul!” | EXCLUSIV

ACTUALIZARE 11 iunie. Programul media înaintea meciului România – Chile este următorul:

Luni, 12 iunie, la Cluj Arena

– 17:30 – conferință de presă Chile
– 18:00 – antrenament oficial Chile, deschis presei în primele 15 minute
– 18:25 – conferință de presă România
– 19:00 – antrenament oficial România, deschis presei primele 15 minute

Lotul României
12. Tătărușanu, 1. Pantilimon, 16. Niță, Lung jr.
2. Benzar, 6. Chiricheș, 22. Săpunaru, 3. Toșca, 14. Latovlevici, 4. Gardoș, 15. Țîru, 21. Cr. Ganea
19. B. Stancu, 8. Pintilii, 18. Marin, 7. Chipciu, 5. Rotariu, 13. Al. Băluță, 17. Bicfalvi, 20. Hanca, 23. N. Stanciu
9. Fl. Andone, 10. Grozav. 11. A. Ivan

ACTUALIZARE 11 iunie. Înainte de participarea la Cupa Confederațiilor, unde debutează în 18 iunie, contra Camerunului, naționala statului Chile întâlnește România, marți, la ora 21:00, pe Cluj Arena.

Naționala statului Chile a câștigat ultimele două ediții ale Copei America.

Înainte de meciul cu România, pe 9 iunie, sud-americanii au remizat în Rusia.

Pe stadionul ȚSKA, chilienii au fost cei care au deschis scorul, după pauză, prin Isla, minutul 55. Trecuse doar un minut de când Alexis Sanchez a intrat pe teren. Acesta a doborât și un record pentru naționala sud-americană, reușind assist-ul cu numărul 33 în tricoul „roja”. Gazdele au egalat totuși prin reușita lui Vasin, din minutul 66.

Iată jucătorii folosiți:
Chile: Herrera – Isla, Medel (62 Diaz), Jara, Beausejour – P. Hernandez (76 F. Silva) – Fuenzalida (54 Sanchez), Aranguiz (73 Gutierrez), Vidal (80 Pinares), M. Rodriguez – Vargas (80 Sagal)

–––

Totul despre Polonia – România (3-0), meciul care a însemnat ratarea, practic, a CM 2018.

ACTUALIZARE 9 iunie. Sud-americanii vin în România după remiza din testul cu rușii. Chile a remizat cu Rusia, gazda CM 2018, și vine la Cluj, pentru meciul de marți cu România

ACTUALIZARE 5 iunie. Vin foștii fotbaliști, dar și liota de reprezentanți ai AJF-urilor. Burleanu încearcă să dreagă busuiocul înainte de alegeri: dă invitații gratuite la meciul cu Chile tuturor foștilor internaționali

Juan Antonio Pizzi, fostul atacant al Barcelonei, selecționerul reprezentativei statului Chile, a convocat 29 de jucători în lotul lărgit pentru Cupa Confederațiilor, competiție la care naționala sud-americană va participa după amicalul cu România, din 13 iunie.

Printre jucătorii pe care selecționata din Chile se află și vedetele Claudio Bravo (Man. City), Arturo Vidal (Bayern) și Alexis Sánchez (Arsenal).

Portari: Claudio Bravo (Manchester City / Anglia), Johnny Herrera (Universidad / Chile), Cristopher Toselli (Univ. Católica / Chile)

Fundași: Gonzalo Jara (Universidad / Chile), Gary Medel (Internazionale / Italia), Mauricio Isla (Cagliari / Italia), Eugenio Mena (Sport Recife / Brazilia), Enzo Roco (Cruz Azul / Mexic), Paulo Díaz (San Lorenzo / Argentina), Guillermo Maripán (Univ. Católica / Chile)

Mijlocași: Jean Beausejour (Universidad / Chile), Arturo Vidal (Bayern / Germania), Charles Aránguiz (Leverkusen / Germania), Marcelo Díaz (Celta / Spania), José Pedro Fuenzalida (Univ. Católica / Chile), Felipe Gutiérrez (Internacional / Brazilia), Francisco Silva (Cruz Azul / Mexic), Pablo Hernández (Celta / Spania), César Pinares (Unión Española / Chile), Martín Rodríguez (Cruz Azul / Mexic), Yerko Leiva (Universidad / Chile), Gabriel Suazo (Colo-Colo / Chile)

LIVETEXT România – Chile. Au cucerit ultimele două ediții ale Copei America, se pregătesc de Cupa Confederațiilor.

Atacanți: Alexis Sánchez (Arsenal / Anglia), Eduardo Vargas (UANL / Mexic), Edson Puch (Necaxa / Mexic), Nicolás Castillo (UNAM / Mexic), Leonardo Valencia (Palestino / Chile), Ángelo Sagal (Huachipato / Chile), Felipe Mora (Universidad / Chile)

Înainte de participarea la Cupa Confederațiilor, unde debutează în 18 iunie, contra Camerunului, naționala statului Chile va disputa trei partide de pregătire: cu Burkina Faso, pe 2 iunie, cu Rusia, pe 9 iunie, și cu România, pe 13 iunie, ora 21:00, pe Cluj Arena.

Naționala statului Chile a câștigat ultimele două ediții ale Copei America.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
FANATIK.RO
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Libertateapentrufemei.ro
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
GSP.RO
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
FANATIK.RO
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Știrileprotv.ro
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
Unica.ro
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu mai vrea să judece cazul Vlad Pascu. Întreg procesul ar putea fi reluat de la zero
Observatornews.ro
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu mai vrea să judece cazul Vlad Pascu. Întreg procesul ar putea fi reluat de la zero
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse
HOROSCOP
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse
RECOMANDĂRI