Primul armăsar al țării face duminică 46 de ani. Ce față avea când era mic! ”Era ca un măgăruș, avea butelii și între picioare” / FOTO&VIDEO

17 ianuarie 2016 07:29

Pe 17 ianuarie, Cristi Borcea, fostul șef al lui Dinamo, închis azi din cauza problemelor cu Dosarul Transferurilor, plimbat prin București la această oră deoarece acuză probleme cu inima, face 46 de ani. ”Borcică” acum unul dintre numele cele mai rostite. Are o puzderie de copii, 8 după ultimele informații, iar emisiunile tabloide găzduiesc reacțiile soției de drept, Alina, și poziția fostului model Valentina Pelinel, despre care se spune că ar ține în pântece ultima progenitură a fostului om de fotbal.

Incursiune în trecut. Borcea, care a făcut primii bani din afacerile cu butelii, a avut parte de o copilărie cu vacanțe de varăla bunicii săi, în satul Valea Boului din județul Gorj. Apropo, ditamai concidența de nume cu Boureanu, Cristian Boureanu, fostul soț al Valentinei Pelinel.

Conform gorj-domino.com, acolo, împreună cu cele două surori ale sale, se înghesuiau într-o cameră cu trei paturi, mobilată destul de sărăcăcios.

camera-lui-borcea-2
”Mama lui Cristi, Draga Elena, s-a născut aici, în această casă, și tot aici a făcut și școala. După ce s-a căsătorit cu Stere Borcea, au rămas mai mult timp în București, însă copiii veneau pe aici în vacanțe. Cristi nu a venit niciodată singur la bunici, ci însoțit de părinții lui”, povestea, în 2011, Maria Popescu, mătușa lui Cristi. Pe pereții camerelor, așa cum se obișnuiește la țară, stăteau atârnate câteva tablouri cu fotografii înrămate. În poze apărea și micuțul Cristi, deveni astăzi ”fantele productiv” al României.

Cristi Borcea

”Ieșea zilnic la butelii. Arăta ca un măgăruș. Avea o butelii și între picioare”

Drumul până azi. Foștii consăteni au povestit pentru ”Fanatik” că  Borcea era ținta miștourilor la el ăn sat. În plus, se vorbește că el purta alt nume, dar și l-a schimbat, să dea bine la București.

„Ieșea zilnic de la centrul de butelii ca un măgăruș. Căra pe-o bicicletă 6 butelii o dată – una pe grătarul din față, una pe cel din spate, una între picioare, una pe cadru, alta legată cu sfori în spinare și ultima în brate. Era mare distracție să-l vedem cum cădea de-a berbeleacul cu buteliile peste el, iar cand nu pica singur, îl mai ajutam și noi”.

Anii au trecut iar Cristi Borcea a ajuns in Bucuresti. Printre afaceri mai mult sau mai puțin reusite, el a devenit un spectator frecvent ale meciurilor lui Dinamo, fiind om de bază în galerie, după ce, în prealabil, își ratase cariera de jucător la clubul iubit, din lipsă de talent la Victoria București.

”Era bucuros să îmi care geanta cu echipament”

„Borcea a fost junior la noi și eu eram idolul lui. Se bucura când il lăsam să-mi care geanta și, apoi, am devenit chiar prieteni. M-a rugat să-i pun o vorba bună la nașul Cornel Dinu, care era secretar de stat”, a mărturisit Cornel Țălnar in Fanatik. „Mister” l-a „mirosit” imediat și i-a transmis că nu îl poate ajuta: ”Pu team să-l fac arbitru, dar l-am refuzat, prea avea o față de șmecher”.

4571-301703-22borceacristi_01_5555a4354b

Fotbalist nu, arbitru – nu, paznic – nu, director de marketing – DA!

Până la urmă, insistând zi de zi, că vrea să fie ”paznic, șofer, orice la Dinamo”, Borcea a devenit director de marketing, de aici începând și ascensiunea lui in fotbal. Când clubul s-a „rupt” de MI, a reușit să un procent însemnat din nou creata societate pe acțiuni, conducând aproape de unul singur destinele echipei timp de un deceniu.

Și-a dus tatăl la sanatoriu!

Operat la inimă la începutul lui iunie 2010, tatăl lui Cristi Borcea s-a refugiat la munte, pentru a scăpa de oboseala şi de stresul acumulate în ultima vreme. Nea Stere s-a internat la Sanatoriul de Nevroze din Predeal, unde a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii. DETALII, AICI!

Se trage din lăutari!

Ultimele dezvăluiri despre Borcea au venit la ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Invitată în emisiune, vrajitoarea Melissa a făcut o super-dezvăluire! Ea și Mihaela Borcea sunt rude prin alianță: „Varul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”

Viorel Motoi, 54 de ani, fiul Mamei Omida, liderul țiganilor, a confirmat: „Borcea parte din categoria ursarilor, e țigan ursar get-beget, se trage din lăutari. Si sa va mai spun ceva! El o să își schimbe mereu amantele, cam la cinci ani, până cand își va pierde virilitatea. Singura lui soție adevărată va rămâne Mihaela”.

Valentina Pelinel a anunţat în urmă cu câteva zile că este însărcinată. Chiar dacă nu a recunoscut, gurile rele spun că bebeluşul ar fi al lui Borcea.

Alina, care l-a despărțit de Mihaela, ar fi fost în pragul sinuciderii!

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Pe vremea când era doar amanta lui Cristi, ar fi spus că nu poate să trăiască fără Borcea, că ia pastile și acă ar fi vrut să se sinucidă pentru el, din prea multă pasiune, prea multă dragoste şi iubire. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare. Conform unor surse, Borcea a acuzat probleme cu inima în ultimele zile și a fost consultat de doctori.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro