Ultimele detalii despre venirea lui Gebhart la Steaua! Noul ”Bad Boy” al campioanei chiar e băiat rău. De ce a primit 11 luni de închisoare cu suspendare. Ce probleme mai are Gebhart, pe cât va semna și ce bani va lua. Alege mereu numărul 13

23 ianuarie 2016 13:31

Steaua este în negocieri avansate cu Timo Gebhart (26 de ani), fotbalist trecut pe la Stuttgart și Nurnberg. Jucătorul e gata să-şi relanseze cariera.

Patronul campioanei anunțat că mutarea este rezolvată în ”proporție de 95%”, însă președintele lui Nurnberg este de altă părere.

„Jucătorul este încă sub contract cu noi, deocamdată nu a venit nimeni să ne întrebe despre el, nici un alt club”, a zis președintele clubului Andreas Bornemann conform liga-zwei.de.

Sursa citată susține însă că Nurnberg nu s-ar opune plecării jucătorului, care a jucat doar 33 de meciuri din 2012 pînă în prezent. Clubul vrea să scape de salariul uriaș al jucătorului.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mijlocașul german Timo Gebhart va semna sâmbătă cu Steaua. Jurnaliștii de la Bild au dezvăluit că fotbalistul, supranumit ”Bad Boy”, a avut probleme mari cu legea.

În februarie 2013, într-un club de noapte din Nuernberg, fotbalistul a lovit o femeie de 29 de ani până a lăsat-o inconștientă. În ianuarie anul trecut, a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare și amendat cu 17.500 de euro pentru vătămare corporală.

„>. ”M-a numit ”cățea”, ar fi afirmat femeia de 29 de ani.De altfel, presa germană l-a poreclit pe fotbalist „Bad Boy”. De-a lungul carierei, Gebhart a jucat numai cu nr. 13, ”care mie mi-a purtat noroc”. Cu toate acestea, în ultimii trei ani, neamțul a lipsit 677 de zile, după accidentari la aductori, la pelvis, la inghinali și la rotulă!

Gigi Becali, patronul Stelei, a explicat:

„Eu semnez un contract pe 6 luni cu el, după care îi mai dau un contract pe alți doi ani. Trebuie să-l văd pe jucător, iar apoi îi prelungim, dacă va confirma. Timo n-a avut pretenții la mari. A zis că vine oricum. Ne-a spus că, după ce va demonstra, abia atunci vom vorbi. Va lua primă de Champions League în funcție de meciurile jucate. Trebuie să joace cel puțin 50% din meciuri pentru a lua 200.000 de euro”, a spus Gigi Becali, la Digi.

AICI, alte detalii despre Gebhart

Reghecampf, despre noua achiziție a Stelei

„N-am semnat contractul cu Timo. El e jucătorul lui Nurnberg. Are un salariu foarte mare acolo. Este un jucător pe care-l cunosc foarte bine. Și Ciprian Marica îl știe. Sper să reușim să-l aducem la echipă. Poate juca în spatele vârfului, dar și în margine. E campion european la naționala de tineret (n.r. cu Germania U19, în 2008). Dacă nu avea probleme la genunchi, nu mai ajungea în România. Are aceleași probleme ca Varela. Nu e 100% pregătit. I-am spus patronului că are nevoie de timp și știu că jucătorul ne va ajuta. Am înțeles că porecla lui e ”Bad Boy”, dar vreau să fie ”bad boy” doar pe teren”, a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf dorește să mai transfere un fundaș central și un portar: „Vrem să ne calificăm din nou în Liga Campionilor, așa că trebuie să cîștigăm play-off-ul. Noi încercăm să aducem jucători pe care să îi folosim pe mai multe poziții. Îmi doresc foarte mult un jucător de talie, de 1,94 – 1,95 metri, care să ne ajute la fazele fixe. Dacă vine un portar, acesta trebuie să fie mult peste ce avem noi acum, să fie numărul 1, să ne ajute să intrăm în grupele Ligii”, a mai spus Reghecampf

Steaua i-a transferat pe Bourceanu, Pintilii, Pîrvulescu, Momcilovici, Bawab, Marica, Chitoșcă, Popadiuc și Ștefănescu.

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro