Transfer pe placul lui Gigi Becali? Neamțul Timo Gebhart are peste 10 desene de corp, între care, pe piept, o mână care ține o cruce, și Fecioara Maria, pe brațul stâng. ”Mama a dat ochii peste cap!” / FOTO

25 ianuarie 2016 11:40

Mijlocașul german Timo Gebhart (26 de ani) nu a plecat cu Steaua în cantonamentul de la Kadriye (Antalya). Deși s-a înțeles cu Gigi Becali, fotbalistul nu și-a reziliat încă acordul cu FC Nurnberg, clubul de care aparține.

În 2010, măcinat de accidentări într-o perioadă bună a carierei sale, când cocheta cu loturile naționale și era titular de drept la Stuttgart, Timo a mărturisit în presa germană că a devenit credincios și că a vrut să-și arate recunoștința prin… tatuaje.

Liga a 4-a, București, etapa 4. Programul meciurilor. Steliștii vor da năvală pe ”Rocar”, iar rapidiștii – pe ”Coresi”

 • Budescu și Alibec știu să se distreze în timpul liber. Imagini inedite cu starurile lui Gigi Becali / VIDEO
 • CSA Steaua și-a adus un dinamovist în staff! Cum a fost păcălit un jucător care a făcut istorie în Ghencea
 • ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!
 • „>”Eu nu am fost o persoană de religioasă, dar am considerat că faptul că am avut puterea să mă întorc pe teren se datorează Lui. Primul desen a fost pe piept, făcut în 2010, o mână care ține o cruce. L-am făcut acasă, la Memmingen, operațiunea a durat cât două meciuri de fotbal”, a povestit Timo, în presa germană. A avut nevoie de acceptul mamei, care, ”oricum a dat ochii peste cap. I-am promis că va fi primul șu ultimul desen, însă de-abia prinsesem gustul”.

  De atunci, Gebhart a exersat pe corpul său tot felul de desene și de mesaje. Pe umărul stâng, o are pe Fecioara Maria. ”Cum am convins-o pe mama? I-am zis de curentul hippy din anii 80. Mustăți lungi, perciuni, ciocate, plete. Ei de ce aveau voie atunci, iar eu nu am voie cu tatuaje?”, a explicat fotbalistul, pe al cărui cont de socializare abundă imaginile cu el parcă în rol de artist hip-hop, nu de fotbalist!

  FC Timisoara vs VfB Stuttgart

  Gebhart, pe vremea când nu avea corpul desenat!

  Fost internațional U19, unde a fost coleg cu Lars și Sven Bender, Gebhart a jucat cu Stuttgart în Liga Campionilor, chiar și contra Barcelonei/

  VfB Stuttgart vs FC Barcelona

  Gebhart, stânga, contra brazilianului Maxwell, de la FC Barcelona, în Liga Campionilor.

  Accidentarea la gleznă, care l-a țintit pe bară aproape șase luni, a tratat-o cu fizioterapeutul lui Stuttgart, grecul de origine română Christos Papadopoulos. ”Departamentul medical a fost excepțional, le sunt recunoscători și acum. Chiar dacă nu m-as fi recuperat, aș fi intrat așa, cu glezna ferfeniță, ca englezul Terry Butcher, pe vremuri. A jucat cu o rană deschisă la cap!”.

  VfB Stuttgart vs Unirea Urziceni

  Gebhart, în grupele Ligii Campionilor, 2009-2010, contra lui Pablo Brandan, de la Unirea Urziceni.

  Model Effenberg, idol Scholl

  Gebhart i-a avut ca modele pe marele și introvertitul intenațional german SOCCER-CHAMPIONS LEAGUE-EFFENBERG-CUP

  Effenberg a luat Liga Campionilor cu Bayern…

  SC Paderborn's new coach Stefan Effenberg

  …iar acum e la Paderborn, prima sa experiență ca antrenor.

  ”Pot juca toate pozițiile ofensive, și pe dreapta, și pe stânga. EUR2000-GER-ROM

  ”Am făcut unele greșeli, eram tânăr și neexperimentat. Nu eram atent nici măcar la alimentație. Dar acum sunt disciplinat. E cea mai importantă în sport”.

  EPISOD NEFAST DIN CARIERA LUI GEBHARDT

  Citește și

  Neamțul Gebhart n-a plecat cu Steaua în Turcia. E blocat de Nurnberg!

  Afacere sau ţeapă? Curtat de Steaua, Timo Gebhart este un fotbalist mediocru, conform jurnaliştilor germani. Le-a dat gol românilor / VIDEO

  Steaua, clubul condamnaților! Neamțul Gebhart ar deveni al cincilea personaj cu probleme penale de la campioana României / GALERIE FOTO

   

   

  Loading...
  Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro
  Te-ar putea interesa și... »
  «