Borcea, plan diabolic. ”Cazul Pelinel” e doar un capitol. ^”E deștept, nu s-a gândit nimeni la așa ceva! Copiii, în favoarea lui”

11 ianuarie 2016 13:20

Aflat în pușcărie, Cristi Borcea a pus pe jar România, după ce Valentina Pelinel a mărturisit că urmează să aibă un copil. Toată lumea s-a gândit imediat că fostul acționar de la Dinamo este ”fericitul” tată.

Condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, Borcea a revenit în centrul atenție cu o presupusă relație amoroasă cu Valentina Pelinel. Modelul a fost imediat atacat virulent de soția omului de afaceri, Alina, semn că între Borcea și Pelinel există o relație, cel puțin apropiată, mai veche. Această presupusă relație a omului de afaceri cu fosta soție a politicianului Cristian Boureanu a fost comentată pentru Libertatea de Miron Cozma, amic cu fostul acționar dinamovist.

”Chestia asta cu Pelinel ascunde altceva. Nu vreau să spun chiar tot, dar Cristi Borcea este extrem de deștept. Are un plan bine stabilit, nu s-a gândit nimeni la așa ceva în România. Și să știți că nu-i vorba despre eliberarea lui. Îi lucrează mintea bine de tot în închisoare”, a precizat, pentru Libertatea, Miron Cozma.

Fostul președinte al clubului Jiul Petroșani nu vede însă nici o problemă în faptul că Borcea ar fi avut o relație extraconjugală cu Valentina Pelinel.

Legea îi permite unui deținut  să facă în permisie ceea ce dorește, numai să nu încalce perimetrul și să nu provoace fapte de natură penală. Borcea n-a ieșit din România și nici n-a dat în cap nimănui. E treaba lui cu cine a fost în timpul liber! Apoi se pune o întrebare: dacă n-ar fi avut voie să se vadă cu Pelinel în afara gratiilor, de ce a avut voie să o întâlnească la pușcărie? E o stupizenie. Normal că Borcea și Pelinel se puteau întâlni fără probleme în permisia fostului acționar dinamovist!”, a continuat, pentru Libertatea, Cozma.

Pelinel

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a vorbit și despre situația în care se află în acest moment Cristian Borcea.

”În opinia mea, Cristi Borcea, care a executat aproape doi ani din preapsă, ar putea fi grațiat. Asta pentru că are de plătit un credit de 20 de milioane de euro, are 1.500 de angajați pe care îi plătește la zi, e bolnav și este singurul dintre cei condamnați în ”Dosarul Transferurilor” care a plătit integral prejudiciul. Iar copiii sunt în favoarea lui, indiferent cu cine sunt făcuți”, a conchis, pentru Libertatea, Miron Cozma.

Miron Cozma

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro