Simona Halep, la clipul de promovare al meciului de Fed Cup cu Cehia, către cameramani: ”Nu vă mai uitați la mine, că mă intimidați!”. A avut nevoie de ”duble”. Și nu greșeli!/ VIDEO

31 ianuarie 2016 08:34

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe Dolce Sport. Simona Halep a filmat clipul de promovare al partidei din Fed Cup.

În absența accidentatelor Alexandra Dulgheru și Irina Begu, echipa României este alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Postul Dolce Sport va transmite partida și a înregistrat, zilele trecute, clipul de promovare, la Centrul Național de Tenis din București. Simona Halep a trebuit să tragă mai multe duble, spunând, la un moment dat, cameramanilor: ”Nu vă mai uitați la mine, că mă intimidați!”. Înregistrarea a fost postată de reporterul Andrei Nourescu, pe o rețea de socializare. Până la urmă a ieșit: ”Urmăriți România – Cehia la Dolce Sport!”. ”Ce dulce e Simona, când și când face reclame1”, au comentat” fanii sportivei.

Pentru a juca în Fed Cup, jucătoarea din Constanța și-a amânat operație de deviație de sept nazal.

 

 

#makingof #promo #tease #FedCup #dolcesport #simonahalep #work #fun #smiles #TV #HaiRomania @simonahalep

Pregătiri la Sala Polivalentă pentru campioanele #României la tenis!#FedCup Romania Fed Cup team #polivalentacluj I Love Cluj

Posted by Sala Polivalentă Cluj-Napoca on 30 Ianuarie 2016

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro