Atac armat în Munchen. SUMAR

Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Recomandări
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”

 

[libgallery id=”1548875″]

Atac armat în Munchen. Desfășurarea evenimentelor

UPDATE 23.22/24 iulie: Sute de persoane s-au adunat duminică seară la Munchen pentru a aduce omagiu victimelor atacului de vineri seară.

UPDATE 18.50/24 iulie: În total 58 de cartuşe au fost găsite la scena atacului armat de la Munchen, trase cu un pistol semiautomat de tip Glock 17 de nouă milimetri cumpărat ilegal de pe internet. Autoritățile au anunțat că alte 300 de gloanţe au fost descoperite în rucsacul atacatorului.

UPDATE 17.30/24 iulie: Părinții atacatorului Ali Sonboly sunt încă în stare de șoc și nu au putut fi interogați de polițiști. În plus, anchetatorul șef  din Bavaria, Robert Heimberger, a dezvălui că tatăl ucigașului a fost cel care a alertat autoritățile, după ce a văzut la televizor o înregistrare din timpul atacului. Heimberger a spus că tatăl atacatorului s-a prezentat imediat la un comisariat de poliție pentru a-i informa pe agenți despre suspiciunile sale.

UPDATE 15.13/24 iulie: Anchetatorul șef, Robert Heimberger, ține o nouă conferință de presă în care face noi declarații. Acesta a precizat că tânărul și-a cumpărat pistolul semi-automat de pe internet, fiind frabricat în Slovacia,  și a plănuit atacul sângeros încă de vara trecută.  Heimberger confirmat încă o dată că Ali David se afla sub tratament pentru stări de anxietate.

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

UPDATE 12.30/24 iulie: Poliția germană a declarat duminică că numărul răniților în urma atacului din centrul comercial Olympia a crescut de la 27 la 35 de oameni. Noul bilanț include și oamenii care s-au rănit din cauza panicii  în timp ce încercau să fugă din mall când atacatorul a deschis focul, informează dpa.

UPDATE 12.10/ 24 iulie: David Ali Sonboly se pare că a reușit să își cumpere o armă și gloanțe cu banii pe care îi primea din împărțitul  ziarelor. Autoritățile investighează cum germano-iranianul a putut avea acces la o armă, în ciuda faptului că avea probleme psihologice semnificative.

Oficiali germani de rang înalt au lansat duminică, de asemenea,  un apel la consolidarea controlului asupra vânzărilor de arme după atacul armat de vineri de la Munchen care s-a soldat cu moartea a nouă oameni și a atacatorului, un tânăr de 18 ani cu tulburări psihice obsedat de crimele în masă. „Trebuie să continuăm să facem tot ce putem pentru a limita și controla strict accesul la arme letale”, a declarat vicecancelarul german Sigmar Gabriel, lider al social-democraților de centru-stânga, pentru grupul media Funke, care deține o serie de ziare în Germania. „Controlul armelor este o chestiune importantă”, a declarat Gabriel pentru grupul media.

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

UPDATE 11.05/24 iulie: Atacatorul din Munchen, David Ali Sonboly, era fiul unor iranieni care au primit azil în Germania la sfârşitul anilor ’90. Locuia împreună cu mama, vânzătoare, şi tatăl, şofer de taxi, într-un complex de locuinţe sociale din Munchen. Thomas de Maiziere, ministrul german de interne, a declarat că acesta era născut în Germania și că probabil era musulman şiit, nu sunnit. „Pe de altă parte, prenumele David nu se potriveşte, verificăm dacă nu cumva s-a convertit la creştinism, avem indicii că este posibil. Potrivit părinţilor lui, nu era deloc religios”, a declarat Thomas de Maiziere, ministrul german de interne.Presa germană mai anunță că Ali studia la o şcoală profesională, dar avea rezultate slabe şi dădea vina pentru asta pe colegii lui arabi şi turci, care îl tachinau neîncetat. Colegii lui povestesc că băiatul nu vorbea aproape cu nimeni şi petrecea ore în şir în faţa computerului, fiind obsedat de jocuri video violente. Folosea porecla „Psycho” pe internet şi imaginea lui Anders Breivik drept fotografie de profil la Whatsapp.

UPDATE 22:52 Tânărul germano-iranian de 18 ani care a ucis vineri seară nouă persoane într-un centru comercial din Munchen s-a sinucis cu un glonț în cap în fața polițiștilor.

UPDATE 22:11 Turnul Eiffel va fi iluminat sâmbătă noapte în culorile drapelului Germaniei, în semn de omagiu pentru victimele atacului armat de vineri seară din Munchen (landul Bavaria, sud).

UPDATE 19:33 Ministrul de Interne german, Thomas de Maiziere, a declarat că există dovezi că atacatorul ar fi fost de origine creștină. În tre timp șeful poliției din Munchen, Hubertus Andrae, a spus că ”nu există absolut nici o legăturp cu Statul Islamic” și a descris atacul ca un ”un incident clasic declanșat de o persoană labilă”.

UPDATE 18:06 Noi informații despre victimele atacului de la Munchen au apărut în presa internațională. The Guardian anunță că trei dintre persoanele ucise erau din Kosovo, trei din Turcia și una din Grecia. De asemenea, cele nouă persoane ucise: aveau vârste cuprinse între 13 și 45 de ani: două de 13 ani, trei de 14 ani, una de 17, una de 19, una de 20 și una de 45 de ani.

UPDATE 16.45: Ministrul de externe din Grecia a anunțat că un cetățean grec se află printre victimele atacului din Munchen.

UPDATE 16.15: Angela Merkel a ținut sâmbătă o conferință de presă în care a transmis condoleanțe rudelor și famililor victimelor.„Îi plângem pe cei care nu se vor mai întoarce niciodată la familiile lor. Ne gândim la voi și suferim cu voi”, a declarat Merkel. Cancelarul german a declarat, de asemenea, că serviciile de securitat vor face tot ce e posibil „să protejeze securitatea și libertatea tuturor oamenilor din Germania”, în urma celor două atacuri din Bavaria din ultima săptămână. Cu toate acestea, Angela Merkel a fost criticată că a reacționat așa târziu după atac și nu a dat imediat declarații.

 

UPDATE 15.54: Dieter Reiter, primarul Munchen-ului a declarat pe Facebook sâmbătă  o zi de doliu în memoria victimelor atacului armat comis vineri seara în capitala bavareza. El a explicat că toate evenimentele și festivitățile au fost anulate pentru că este o zi tristă.

UPDATE 15.44: Tot mai multe declarații par să confirme faptul că tânărul germano-iranian de 18 ani a pus la cale un atac ca să se răzbune pe adolescenții care îl umileau.

O elevă de 14 ani care a învăța în același liceu cu atacatorul, a confirmat că Ali era de multe ori agresa la scoală. Ea susține că atacatorul s-a certat în urmă cu câteva luni cu un coleg de școală și l-a amenințat spunându-i că va porni un atac armat.

„Îl știu pe tipul acesta. Numele lui este Ali Sonboly. A fost cu mine în clasă. Îl umileam mereu la școală și mereu ne spunea că ne va ucide”, a scris și un alt tânăr pe un chat.

 

UPDATE 15.02: Poliția din Munchen a anunțat că tânărul germano-iranian, în vârstă de 18 ani,  era interesat de atacurile armate în masă și de autorii atacurilor, fiind fan al norvegianului neo-nazist Anders Breivik.  Ali Sonboly a deschis focul vineri seara în cel mai mare mall din Bavaria, chiar la cinci ani de la masacrul din Norvegia când Breivik a ucis 77 de oameni, vrând probabil  să marcheze astfel  această aniversare.

 

 

UPDATE 14.40: Ministrul turc de externe, Mevlut Cavusoglu, a confirmat că trei cetățeni turci se află printre cele nouă persoane ucise de Ali Sonboly în Munchen, informează Reuters.

UPDATE 14.15: Ziarul Bild a publicat prima imagine cu atacatorul din mall-ul din Munchen.

UPDATE 14.03: Anchetatorul poliției din Munchen Robert Heimberger a declarat în conferință că zvonurile că atacatorul a creat un cont fals pe Facebook pentru a atrage tinerii la fast-foodul din mall sunt adevărate. Se pare că acesta a spart contul unei femei și a tirmis un mesaj să vină la mall pentru a primi gratuități la celebrul restaurant fast-food la ora 16.00. „Se pare că mesajul a fost pregătit de suspect și apoi trimis”, a spus Heimberger.

 

UPDATE 13.50: Ministerul Afacerilor Externe anunță că situația a revenit la normal în Munchen și nu mai sunt restricții de circulație, însă recomandă cetățenilor români să fie precauți dacă călătoresc în zonă.

UPDATE 13.40: Trei dintre victime aveau 14 ani, două 15 ani, una 17 ani și cealaltă 19 ani. A mai fost ucisă o persoană, în vârstă de 20 de ani și o femeie de 45 de ani, au anunțat autoritățile.

UPDATE 13.21: Hubertus Andrae a anunțat și noul bilanț. Pe lângă cei 10 morți, acesta a anunțat că numărul răniților a crescut la 27, iar 10 dintre ei sunt în stare gravă.

UPDATE 13.20: Atacatorul a primit tratament psihiatric și se afla sub supraveghere medicală, pentru că „suferea de o boală, o formă de depresie”. Se fac investigații pentru a determina dacă acesta se afla sub influența drogurilor sau al alcoolui, a mai anunțat șeful poliției.

UPDATE 13.10: Șeful poliției din Munchen, Hubertus Andrae, ține o conferință de presă. Acesta susține că nu există dovezi că atacatorul care s-a sinucis ar fi avut complici sau vreo motivație politică, fiind un atacator singuratic.  Acesta nu era refugiat, avea 18 ani și era născut în Munchen. În camera lui s-au făcut percheziții și nu au fost găsite indicii că ar fi avut vreo legătură cu organizația teroristă Stat Islamic. „Nu există nici cea mai mică legătură între atacator și gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) sau refugiați”, a spus acesta. Potrivit oficialului, atacatorul are doar o singură rană la cap, iar asupra sa avea o singură armă, un pistol semi-automat, Glock-17,  și 300 de gloanțe în ghiozdan. Acesta nu avea autorizație pentru port armă. Calculatorul acestuia a fost ridicat de autorități, iar polițiștii au găsit în camera sa o carte despre cum se comite un atac armat.

UPDATE 13.06: Centrul comercial Olympia (OEZ) începe să devină loc de pelerinaj. Mai mulți oameni au început să pună flori și lumânări în memoria victimelor.

 

UPDATE 12.46: Trei dintre tinerii decedați sunt din Kosovo. Naim Zabergja,tatăl uneia dintre victime  a scri pe Facebook:  “Cu mare tristețe vă anunț că fiul meu Dijamant Zabergja, 21de ani, a fost ucis ieri la Munchen”. A doua victimă din Kosovo a fost menționată de fratele ei tot pe rețeaua de socializare, drept Armela Segashi, care a murit alături de prietena ei, Sabina Sulaj, amândouă din Kosovo.

 

UPDATE 12.35: Drapelele au fost coborâte în bernă după atacul armat de la Munchen. Autoritățile au dispus ca steagurile să fie coborâte în bernă în întreaga țară, „în semn de compasiune, în urma actului odios de violență”, a anunțat sâmbăta Ministerul de Interne.

UPDATE 12.26: Ministrul de Interne Thomas de Maiziere se va întâlni într-o ședință de urgență cu șefii serviciilor de securitate la Berlin, după ce și-a intrerupt concediul în Statele Unite. El va participa și  la o reuniune a Cabinetului de Securitate, condus de către cancelarul Angela Merkel.

UPDATE 12.21: Presa germană anunță că printre morți sunt două femei și șase bărbați cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani.  O femeie de 45 de ani se află, de asemenea, printre persoanele ucise. Cei 16 răniți sunt în continuare tratați în spitalele din Munchen.

UPDATE 11.41: Poliția din Munchen anunță că în stația OEZ, unde se află mall-ul în care a avut loc atacul nu oprește nici un tren și nici autobuzele și tramvaiele. De asemenea, jurnaliștii germani susțin că la centrul comercial Olympia (OEZ) se află în continuare un număr uriaș de polițiști. În plus, potrivit martorilor, oamenii legii patrulează și pe străzile din Munchenși au fost mobilizați chiar și în trenuri.

 

UPDATE 11.33: Multe dintre victimele atacatorului de 18 ani sunt adolescenți, iar cei mai mulți dintre răniți sunt copii. Presa germană vorbește despre faptul că atacul ar fi o răzbunare la adresa adolescenților care l-au chinuit, el strigând într-o înregistrare din timpul atacului că este agresat de șapte ani.

UPDATE 11.09: Autoritățile au demarat o anchetă pentru a descoperi cine a pus pe Facebook o reclamă mincioasă care îi îndemna pe oameni să meargă la fast-food-ul din mallul unde a avut loc atacul, pentru meniuri gratuite, acesta fiind locul unde Ali Sonboly a făcut primele victime. Martorii spun că acesta a tras asupra copiilor.

UPDATE 11.06: Atacatorul a fost identificat drept Ali Sonboly. Vecinii îl descriu ca pe un tip liniștit, tăcut și singuratic, iar la școală era de multe ori agresat. Tânărul de doar 18 ani locuia cu părinții lui, iar în aceste momente tatăl lui, un șofer de taxi,  este audiat.

UDPATE 09.30: Ministerul Afacerilor Externe anunță că în urma verificărilor efectuate până în acest moment, printre victimele atacului din Munchen nu se află și cetățeni români. 

UPDATE 09.20: Atacul de vineri seara de la centrul comercial din Munchen, unde un cetățean german cu origine iranianp a ucis cu sânge rece nouă oameni și a rănit alți 16,  a avut loc exact la cinci ani de când neo-nazistul Anders Breivik a ucis 77 de oameni în Norvegia.

UPDATE 08.51: O înregistrare video surprinde momentul în care autorul atacului armat din mall-ul OEZ are un schimb de replici dur cu un martor. Agresorul i-a strigat martorului că este german, în timp ce amenința lumea din jur cu arma. În înregistrare se aude și cum atacatorul strigă injurii la adresa „străinilor” și a turcilor.

UPDATE 08.40: Un martor din mall-ul în care atacatorul iranian de 18 ani a deschis focul spune că acesta ar fi strigat „Allahu Akbar”, în timpul atacului. În plus, mai mulți membrii ai organizației Stat Islamic au început să sărbătorească pe rețelele de socializare atacul. Cu toate acestea, nici o organizație teroristă nu l-a revendicat.

UPDATE 08.15: Angela Merkel a convocat sâmbătă Consiliul Federal de Securitate, după atacul armat din Munchen. Canceralul german nu a participat la reuniunea de urgență care a avut loc vineri seară. Peter Altmaier, un consilier al Angelei Merkel, a anunţat că gândurile cancelarului german sunt alături de victimele atacului.

UPDATE 06.46: Transportul public a fost reluat, iar autoritățiile germane au anunțat că la operațiunea antiteroristă au participat nu mai puțin de 2.300 de forțe. Totodată, poliția a făcut apel la populație să nu mai publice imagini cu persoanele decedate în urma atacului.

UPDATE 06.34: Poliția din Munchen a anunțat un nou bilanț, precizând că sunt 10 morți, printre care și atacatorul,  și 16 răniți, care sunt în continuare spitalizați, trei dintre ei fiind în stare gravă. Printre răniți se numără și copii.

UPDATE 06.30: Atacatorul din Munchen care a fost găsit mort este un tânăr de 18 ani, cu  cetățenie germană și de origine iraniană. Șeful poliției din Munchen spune că acesta ar fi acționat singur, însă motivul pentru care a pornit focul este încă neclar. Acesta s-a sinucis, împușcându-se  în cap și locuia în Munchen de doi ani. El avea asupra sa doar un pistol

Deși inințial s-a crezut că ar fi vorba despre trei atacatori, autoritățile au anunțat că s-a dovedit că celălalte două persoane suspecte care au fugit de la centrul comercial într-o mașină nu au nici o legătură cu atacul.

UPDATE 01.00. Poliţia din Munchen a tranmis că în continuare nu circulă niciun mijloc de transport în comun, nici de suprafaţă, nici subteran. Măsurile de securitate au fost întărite şi la graniţe, pentru a nu permite atacatorilor să iasă din ţară.

UPDATE 00.30. O celulă de criză a fost convocată la Berlin, după atacul armat din Munchen. Şeful de cabinet al cancelarului Angela Merkel a declarat că, în acest moment, sunt luate în calcul variantele ca atacul să fi fost comis de islamişti sau de militanţi ai extremei dreapta.

UPDATE 23.40. Poliția anunță că a înregistrat o a noua victimă, însă suspectează că unul dintre morți este un atacator, care s-ar fi sinucis, după cum relatează presa locală.

UPDATE 23.35. Membri ai forțelor de elită antiteroriste din Germania se îndreaptă spre scena atacului din Munchen, informează Associated Press. Ministrul german de interne Thomas de Maiziere, care se află în avion spre SUA, unde mergea în vacanță a anunțat că își întrerupe concediul și se întoarce în țară.

UPDATE 23.30. Poliția din Munchen a confirmat oficial că numărul morților a ajuns la opt persoane. De asemenea, presa germană anunță că surse din spitalele din Munchen au informat că la unitățile de urgență au ajuns mai mulți copii, o parte dintre ei cu răni care le pun viața în pericol.

UPDATE 23.28. O nouă filmare postată pe rețelele de socializare îl înfățișează pe un presupus atacator aflat pe acoperișul unei clădiri vorbind cu o persoană necunoscută, cel mai probabil un reprezentatnt al forțelor de ordine. Bărbatul este auzit strigând o insultă rasistă, extrem de jignitoare la adresa musulmanilor din Estul Mijlociu. Acesta mai spune că este născut în Germania, iar ambii vorbesc fluent germana, iar la sfârșitul dialogului se aud focuri de armă. Nu este însă deloc clar de unde provin imaginile și dacă sunt autentice.

UPDATE 23.15: Ziarul Bild anunță că polițiștii austrieci vin în ajutorul autoritățile germane după atacul de la Munchen, oraș aflat la 72 de kilometri distanță de graniță. Ministrul ceh de Interne a anunțat că măsurile de securitate la granița dintre Cehia și Germania vor fi sporite.

UPDATE 23.05. Jurnaliștii de la publicația locală Münchner Merkur au informații, neconfirmate însă oficial, că unul dintre atacatori ar fi fost ucis, iar zona în care se află cadavrul a fost izolată momentan, pentru că nu se știe încă dacă acesta purta vreun material explozibil.

UPDATE 22.35. Cotidianul german Bild scrie că ar putea fi vorba de un atac de extremă dreaptă, după ce mai mulți martori ar fi declarat că unul dintre atacatori avea cizme purtate de grupurile neonaziste și ar fi strigat injurii la adresa imigranților.

UPDATE 22.30. Poliția din Munchen a confirmat oficial că sunt cel puțin șase persoane decedate în atacul de la mallul Olympia, însă numărul răniților este în continuare necunoscut.

UPDATE ora 21.55. Poliția din Munchen spune că atacul din această seară are caracter „terorist”.

UPDATE ora 21.25. Locuitorii din Munchen au pornit o campanie online prin care își pun la dispoziție locuințele pentru oamenii blocați pe străzile orașului care vor să se adăpostească.

Noi imagini surprinse după atac

 

 

UPDATE ora 21.15. Gara centrală din Munchen a fost evacuată, iar toate trenurile care se îndreptau spre oraș au fost oprite.

Imagini de la intervenția polițiștilor în contreul comercial Olympia (OEZ)

 

 

UPDATE ora 21.05. Facebook a activat funcția Safety Check. Poliția din Munchen sfătuiește locuitorii să rămână în case, pentru că nu au date legate de locul unde se află atacatorii. Surse din Poliție au declarat pentru AFP că șase persoane au murit.

 

 

UPDATE ora 20.55. Poliția din Munchen roagă cetățenii să nu mai posteze pe rețelele de socializare imagini din timpul operațiunilor de căutare, pentru a nu ajuta atacatorii să scape.

UPDATE ora 20.50. Noi imagini care au apărut pe Twitter arată un bărbat care deschide focul în fața unui fast food situat lângă centrul comercial Olympia (OEZ).

 

 

UPDATE ora 20.45. Ministrul de Interne bavarez transmite că sunt cel puțin 3 morți. Un alt atac ar fi avut loc în zona stației de metrou Marienplatz.

UPDATE ora 20.35. O a doua intervenție a poliției are loc la 5 kilometri de locul primului atac.

UPDATE ora 20.28. Poliția din Munchen avertizează locuitorii să evite locurile publice din oraș, pentru că situația este încă neclară. Reuters, citând surse din poliție, spune că ar fi vorba despre mai mulți atacatori.

 

UPDATE ora 20.15. Ziarul local Abendzeitung Munchen scrie că 15 persoane au murit, iar televiziunea NTV transmite că 10 persoane au fost ucise. Poliția din Munchen a transmis că este vorba despre mai mulți morți. Medicii au fost chemați de urgență la spitale.

 

 

UPDATE ora 20.05. Potrivit presei germane, atacul ar fi început în jurul orei locale 18, într-o farmacie, iar agresorul a fugit spre metrou. Elicoptere survolează la această oră zona unde a avut loc atacul, a tranmis poliția germană.

UPDATE ora 19:55. Circulația metrourilor a fost suspendată, transmite AFP. Martorii au spus că ar fi vorba despre trei morți, potrivit publicației germane Bild, în timp ce AFP scrie că o persoană a murit  și 10 au fost rănite.

La scurt timp după atac, au început să apară imagini cu oameni care fug îngroziți din zona atacului.

Atac armat în Munchen. Agresorul este la această oră căutat de polițiști. Singurele informații oficiale venite de la autorități este că în acest moment este o amplă operațiune în desfășurare și recomandă locutorilor să evite zona din apropierea centrului comercial. Publicația germană Bild scrie că situația este „foarte gravă”.

Atacul a avut loc într-un mall din apropierea stadionului echipei Bayern Munchen, unde în anul 1972, în timpul Olipiadei de Vară, 11 sportivi israelieni au fost luați ostatici și uciși de gruparea teroristă palestiniană Black September.

Atac armat în Munchen. Este al doilea atac care are loc în ultimele zile în Bavaria. Un bărbat înarmat cu un topor și cu un cuțit a atacat luni noapte mai mulți pasageri, într-un tren regional din sudul Germaniei. Patru persoane au fost rănite de agresor, în timp ce alte 14 au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza șocului suferit. Atacatorul, care a fost identificat drept un solicitant de azil, a fost împușcat mortal  de polițiști. Un oficial german a afirmat că este foarte probabil „să fie vorba despre un atentat islamist”.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
FANATIK.RO
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Știrileprotv.ro
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI