Face sex cu un câine

15 mai 2009 21:12

Ziariştii de la Gorj-Domino au intrat în posesia unei înregistrări şocante – o bătrână a fost filmată în timp ce face sex chiar cu patrupedul din curte. Pe jumătate dezbrăcată, femeia se tăvăleşte prin toată bătătura. Se aşază în genunchi, se întinde şi îşi desface picioarele în timp ce “amantul” ei, câinele, îi face sex oral. Din informaţiile jurnaliştilor, tanti Torica locuieşte în satul Drăgu

Ziariştii de la Gorj-Domino au intrat în posesia unei înregistrări şocante – o bătrână a fost filmată în timp ce face sex chiar cu patrupedul din curte. Pe jumătate dezbrăcată, femeia se tăvăleşte prin toată bătătura. Se aşază în genunchi, se întinde şi îşi desface picioarele în timp ce “amantul” ei, câinele, îi face sex oral. Din informaţiile jurnaliştilor, tanti Torica locuieşte în satul Drăguţeşti, judeţul Gorj. Soţul ei este în viaţă, însă probabil habar nu are ce face nevasta prin gospodărie în timp ce el munceşte.

4005-147301-5fotomare.jpg

Țuţu este amantul. Un dulău maidanez care, uneori, are şi rol de păzitor al gospodăriei. În restul timpului îşi satisface stăpâna, o venerabilă de 73 de ani. Ziariştii gorjeni au surprins-o pe băbuţă în timp ce se iubea pasional cu Țuţu. Soţul bătrânei habar nu avea că trăia cu amantul în… bătătură, De obicei, Țuţu îşi manifestă tinereţea lătrând lângă coteţul în dreptul căruiaeste legat.

Mai multe informaţii pe site-ul Gorj- Domino

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro