Te scanează şi îţi spune la ce boli eşti predispus

20 ianuarie 2014 12:38

Stai comod, pe un scaun, îţi aşezi palmele şi tălpile dezgolite pe câte două plăcuţe din metal şi în 10 minute eşti citit(ă) din cap până-n picioare.

”Magicianul electronic” se numeşte Esteck şi deţine una dintre cele mai rapide şi complexe metode de testare a stării de sănătate care explorează în sistem 3D, 100% non-invaziv, 96 de zone ale organismului.
”Măsoară sistemul hormonal şi neurovegetativ, verifică sistemul imunitar, determină echilibrul acido-bazic din organism şi, datorită unui soft de ultimă generaţie, poate măsura rata variabilităţii pulsului şi oxigenarea periferică în acelaşi timp cu electrosomatograma”, ne-a explicat specialistul Virginia Stan.
Potrivit acesteia, metoda permite interpretarea informaţiilor importante ce ajută la prevenirea sau la monitorizarea bolilor cardiovasculare, metabolice, endocrinologice şi chiar a ADHD-ului.
Investigaţia este cât se poate de rapidă şi de non-invazivă, pacientul fiind nevoit să stea conectat la aparat doar aproximativ 10 minute, timp în care toate datele transmise de centri nervoşi din palme şi din talpă prin intermediul senzorilor aparatului, către computerul la care este conectat. În baza acestora, calculatorul întocmeşte practic o fişă a pacientului, cu grafice şi imagini 3D din interiorul corpului.
Fiecare problemă semnalată este semnalizată în fişă cu o anumită culoare, în funcţie de gradul de risc pe care îl reprezintă organil respectiv. De asemenea, sunt relevate şi problemele de sănătate ale pacientului, care necesită tratament sau investigaţii suplimentare. Toate aceste rezultate sunt explicate apoi pacientului de către medicul specialist”, a mai reprezentantul Leon Clinique, adăugând că cel testat primeşte, pe lângă ”harta sensibilităţilor” propriului corp şi sfaturi în privinţa alimentaţiei, medicaţiei sau activităţilor pe care e bine să le evite pentru a preveni eventualele afecţiuni.
Iată ce teste se pot face cu ajutorul acestui aparat:
– Zonele cu risc de îmbolnăvire din organism;
– Evaluarea funcţională la nivelul aparatului respirator, aparatului digestiv sau aparatului genito-urinar;
– Concentraţia hormonilor, neurotransmiţătorilor şi evaluare metabolică;
– Evaluarea sistemului limfatic;
– Monitorizarea efectelor tratamentelor medicamentoase (anticoagulante, hormoni/antihormoni);
– Evaluarea cardiacă: frecvenţa cardiacă, regularitatea ritmului, numărul de extrasistole /minut, frecvenţa respiratorie, indexul de stres cardiac;
– Oxigenarea ţesuturilor;
– Evalurea nutriţională;
– Recomandări de dietă şi tip de exerciţiu fizic.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro