O autospecială de gunoi, trimisă pentru a ridice deșeurile din tomberoane pe o stradă din Reșița, a rămas suspendată, după ce strada s-a surpat sub greutate ei, relatează expressdebanat.ro. Șoferul mașinii de la serviciul de salubritate a chemat un alt coleg să-l scoată din impas. Numai că și a doua autospecială, care era goală, a rămas suspendată pentru că strada s-a surpat din nou.

O automacara de la Primăria Reșița a trimisă la fața locului pentru a urni cele două vehicule. Dacă una dintre mașini a fost trasă cu macaraua, cealaltă a ridicat mai probleme. Două dintre roți erau scufundate în nămol, așa că mașina a fost ridicat de macara și repusă pe roți.

32687138050_d1c46bc9b3_zIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

O stradă s-a surpat în Reșița, sub greutatea a două mașini de gunoi

La câteva minute de la producerea incidentului, în zonă a ajuns un reprezentant al societății Hidroconstrucția. Șeful de șantier a explicat că nu are nicio vină pentru că lucrarea a fost executată de o firmă subcontractată.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

De cealaltă parte, viceprimarul Reșiței, Vasile Paul, cere ca strada Caen, unde a avut loc incidentul, să fie astfaltată din nou. Cu doar o zi înainte de producerea incidentului, reprezentanții Primăriei Reșița au discutat cu constructorul cu privire la lucrările defectuoase.

::placeholdeR–>

Reprezentanții Primăriei susțin că toate pagubele produse vor fi suportate de firma care a executat lucrarea.

sursă foto: expressdebanat.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News