Parada de debut a Oktoberfest 2016 a străbătut, ca în fecare an, traseul Primăria Braşov – Parcul Nicolae Titulescu – Strada Mureşenilor – Poarta Schei – Arena Liceului Sportiv, numărând 13 atelaje şi două fanfare, sute de braşoveni asistând la eveniment.

La finalul traseului, participanţii, între care numeroase personalităţi ale vieţii publice locale, dar şi oaspeţi din Austria şi Germania, au fost aşteptaţi de şi mai mulţi braşoveni şi turişti, nerăbdători să înceapă petrecerea care va dura 11 zile.

oktoberfest 2016 (97)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În prezenţa acestora, în cortul uriaş de pe Arena „Ion Ţiriac” a fost dat „cep la bere”, momentul tradiţional care reprezintă debutul oficial al festivalului.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”


::placeholdeR–>

Oktoberfest: bere pentru toate buzunarele

Astfel, programul Oktoberfest se întinde zilnic, până pe 4 septembrie, între orele 11.00 şi 22.00, cei care vor participa la festival putând să servească multă bere, mici, cârnaţi, dar și să asculte muzică şi să aibă parte de multă voie bună. Dacă micii vor costa 3,5 lei bucata, cârnăciorii de bere – 7 lei, diverse sortimentele de cârnaţi vor fi 12 lei, cârnaţii XXL – 16 lei, iar preparatele precum pui la rotisor sau ciolan de porc au prețuri între 15 şi 18 lei. Se va putea servi bere la pahar de 400 ml sau halbă la litru, în funcţie de sortiment preţurile începând de la 4,5 lei şi ajungând la 19 lei.
Zi de zi, braşovenii şi turişti prezenţi la Oktoberfest vor avea parte de jocuri şi concursuri cu premii, cele mai cunoscute dintre acestea fiind Miss Oktoberfest şi Regele Oktoberfest.

Miss Oktoberfest se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 19:30, cea mai frumoasă doamnă sau domnişoară participantă la festival urmând să primească o excursie de două persoane în Dubai, iar „Regele”, care va fi ales pe 4 septembrie, îşi va dori cu siguranţă să aibă un prenume cât mai lung, pentru fiecare literă care îl compune urmând a primi un bax de bere.

Google News Urmărește-ne pe Google News