Prețul frumuseții | Cât a cheltuit Jennifer Aniston pentru a opri timpul în loc

20 martie 2017 14:58

Jennifer Aniston nu își arată nicio clipă vârsta. Vedeta în vârstă de 48 pare să fi oprit timpul în loc, căci anii abia dacă și-au lăsat amprenta asupra ei. Se pare însă că frumusețea a venit cu un preț. Vedeta a cheltuit în ultimii ani nu mai puțin de 1,2 milioane de lire pentru a-și menține aspectul, relatează Daily Mail.

De când făce furori în serialul Friends și până în prezent, Jennifer Aniston nu pare să fi îmbătrânit deloc. Nu este de mirare, însă, dacă ne uităm la nota de plată a tratamentelor de înfrumusețare. În ultimii 17 ani, Jennifer a cheltuit 1,2 milioane de lire pentru aspectul său, adică peste 70.000 de lire annual. Rezultatele însă arată că investiția a fost una bună, dar și de succes. Averea actriței se ridică la 115 milioane de lire, iar o parte bună din această sumă a venit în urma contractelor de publicitate.

Jurnaliștii de la Daily Mail au realizat o listă cu principalele cheltuieli ale vedetei americane, care anul trecut a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume.

Cât a cheltuit Jennifer Aniston pentru  Dieta –  peste 16.000 lire sterline pe an

Fosta soție a lui Brad Pitt este o clientă fidelă a Diet Designs, o companie înființată de dieteticianul Carrie Latt Wiatt, care livrează meniuri vedetelor zilnic acasă sau la studiourile unde lucrează. Mâncarea pentru o săptămână costă 314 lire, ceea ce înseamnă că anual Aniston plătește 16.328 lire sterline.

Tratamente faciale – peste 6.000 lire sterline pe an

Pentru a avea un ten strălucitor în ciuda vârstei, Jen trebuie să muncească mult. Astfel odată pe lună apelează la laserul CACI –  un fel de lifting facial non-chirurgical, care costă 50 de lire o ședință.

Pe lângă acest tratament, merge de două ori pe an la ultraterapie, un procedeu chinuitor care folosește undele de ultrasunete pentru a strânge pielea din interior, și care costă în jur de 750 de lire ședința.

În plus, ea apelează la tratamente cu laser pentru a îndepărta posibilele urme lăsate de acnee, ședințe care costă 1.000 de lire pe an.

Picioare – aproximativ 38.000 de lire sterline pe an

Jennifer Aniston este pasionată de sport, motiv pentru care, de șase ori pe săptămână, lucrează cu un antrenor personal în sala pe care a amenajat-o în vila sa din Beverly Hills. Antrenoarea sa, celebra Mandy Ingber, încasează 730 de lire pe săptămână. La acești bani se adaugă și orele de meditații pe care le ține după antrenamente și care costă alte 243 lire sterline.

Părul  –  aproape 7.000 de lire pe an

Încă dinainte să joace în Friends, Jennifer își aranjează părul la bunul ei prieten Chris McMillan. Acesta ia 450 de lire pentru o tunsoare, iar Aniston merge la el odată la șase săptămâni. În plus, tot odată la șase săptămâni, vedeta apelează la Michael Canale pentru a-și întreține culoarea părului –  325 lire pe ședință.

Sprâncene – peste 700 de lire

Jen este pensată de românca Anastasia Soare, cea care le face sprâncenele și surorilor Kardashian și Victoriei Beckham și care încasează cel puțin 60 de lire pe ședință. În cazul în care Aniston apelează o singură dată pe lună la româncă, plătește 720 de lire pe an.

Bronz – aproximativ 2000 de lire pe an

Recunoscută ca un fan al bronzului artificial, Jennifer a fost văzută la Ibiza Tanning Salon în West Hollywood, acolo unde prețul unei ședințe este 37 de lire. Astfel, dacă merge odată pe săptămână, într-un an plătește 1.924 lire.

Intervenții chirurgicale

Pe lângă aceste ritualiri de îngrijire,, Aniston a apelat și la intervenția esteticienilor. Vedeta a avut două intervenții la nas, una înainte de a începe să joace în Friends și o alta în 2008, după divorțul de Brad Pitt. Cea de-a doua intervenție de rinoplastie a fost realizată de doctorul Raj Kanodia, iar prețul unei operații la acesta este în jur de 10.000 de lire.

Unul dintre marile mistere de la Hollywood este dacă Aniston a avunt sau nu vreo intervenție chirurgicală la sâni. Esteticienii susțin că Jennifer ar fi apelat la o mastopexie, adică și-a ridicat sânii fără să-i mărească. O astfel de procedură ar costa în jur de 5.000 de lire.

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro