INFOTRAFIC. Restrictii de circulație pe A1 și A2, astăzi, din cauza unor lucrări

17 mai 2017 09:39

Restrictii de circulație pe A1 și A2, în data de 17 mai. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, 17 mai, în intervalul 7:00-19:00, pe autostrada A2, București-Constanța, se vor executa lucrări de întreţinere pe prima bandă, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua, astfel:

Tot pe A2, se mai execută lucrări între kilometrii 111+600 și 106+600 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată pe calea numărul unu.

De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona localităţii Cernica, județul Ilfov. Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în data de 30 mai 2017.

Restrictii de circulație pe A1 și A2, în data de 17 mai. Unde se lucrează pe A1

Tot astăzi, se efectuează lucrări în carosabil și pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 66. Astfel, în intervalul orar 07:00-20:00, se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe banda numărul doi, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe prima bandă.

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule pe banda închisă, traficul pe autostrada A1 fiind intens, Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda deschisă, intercalând autovehiculele prin manevra de tip „fermoar”.

Pe parcursul acestei zile, vor mai fi și alte lucrări pe A1, dar pe tronsonul Lugoj – Nădlac, astfel:

  • pe sensul de mers Nădlac – Arad, între kilometrii 559 şi 545, aplicare de marcaje rutiere pe banda a doua, cu redirecţionarea traficului pe benzile unu şi de urgenţă;
  • pe sensul de mers Lugoj – Timişoara, între kilometrii 468 şi 494, mentenanţă la camerele de supraveghere pe banda a doua, până în jurul orei 19:00, cu redirecţionarea traficului pe benzile unu şi de urgenţă;
  • pe sensul de mers Timişoara – Arad, asfaltare la kilometrul 527+200 de metri pe benzile unu şi de urgenţă, până în jurul orei 12:00, cu redirecţionarea traficului pe banda numărul doi.

Și în acest caz, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să se încadreze din timp pe benzile deschise, nu înainte de a se asigura şi semnaliza.

Pentru că a venit vorba de autostrăzi din România, iată când încep lucrările la autostrada Comarnic-Brașov. Construirea drumului a fost amânată de 13 ani.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro