L-au spânzurat pe Obama!

31 octombrie 2008 10:09

Doi studenţi din SUA au fost arestaţi după ce au spânzurat de un copac un manechin care-l înfăţişa pe … Barack Obama. Joe Fischer, în vârstă de 22 de ani, şi Hunter Bush, 21 de ani, au decis să agaţe păpuşa de copac, în campusul Universităţii din Kentucky, fiind inspiraţi de o întâmplare asemănătoare în California în care a fost implicat candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte, Sarah Palin.
Poliţia campusului

0-102616-obama.jpgDoi studenţi din SUA au fost arestaţi după ce au spânzurat de un copac un manechin care-l înfăţişa pe … Barack Obama.

Joe Fischer, în vârstă de 22 de ani, şi Hunter Bush, 21 de ani, au decis să agaţe păpuşa de copac, în campusul Universităţii din Kentucky, fiind inspiraţi de o întâmplare asemănătoare în California în care a fost implicat candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte, Sarah Palin.

Poliţia campusului îi apără pe cei doi, asigurând că regretă că „incidentul le-a scăpat de sub control”. Manechinul spânzurat de copac era pregătit de Halloween. Martorii au declarat că acesta avea o mască şi era îmbrăcat în costum şi pantaloni.

Acesta nu este singurul incident de acest gen, în ultimile săptămâni candidatul democrat la Casa Albă primind sute de ameninţări cu moartea.  În celelalte cazuri nu au fost făcute plângeri.

Comentarii