Obama s-a lăsat de fumat! Cel mai puternic om al Planetei este sănătos tun!

01 noiembrie 2011 06:44

Starea de sănătate a preşedintelui Barack Obama este „excelentă”, a anuntat, luni, medicul său personal, în urma celui de-al doilea control general oficial la care a fost supus preşedintele american, de la preluarea funcţiei.

În raportul de două pagini care a fost publicat luni, de către Casa Alba, medicul Jeffrey C. Kuhlman certifică faptul că Obama este activ fizic, mănâncă sănătos, are o greutate normală, nu fumează şi consumă alcool cu moderaţie, scrie The Huffington Post.
După controlul precedent, medicul îl îndemna pe Obama „să continue eforturile de a se lăsa de fumat”, iar ulterior purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat în repetate rânduri că preşedintele american nu mai fumează, în pofida stresului provocat de funcţia pe care o ocupă. Renuntarea de fumat a fost confirmată şi de prima doamnă a Americii Michelle Obama, la începutul acestui an.
În raportul medical, Kuhlman a consemnat şi o rană „bine cicatrizată” la buza inferioară, datând din 26 noiembrie 2010, când Obama a primit o lovitură în timpul unei partide baschet.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro