Şocant! Bebeluş de o lună în stare gravă după ce a fost bătut şi violat

03 decembrie 2011 18:18

Un bebeluş de numai o lună din regiunea Kent, Anglia, a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu numeroase traumatisme, fracturi şi semne că ar fi fost agresat sexual. Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 33 de ani, au fost arestaţi, fiind suspecţi, anunţă dailymail.co.uk.

Se pare că micuţul în vârstă de doar o lună a suferit un atac de cord provocat de traumatismele suferite şi de propria luptă pentru viaţă. Primele concluzii ale medicilor sunt că băieţelul a suferit o fractură de braţ şi de calviculă, plămânii perforaţi şi toate coastele rupte. Şi mai şocant este faptul că micuţul a fost agresat şi sexual, având leziuni interne. Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 33 au fost arestaţi, fiind suspectaţi că ar fi agresat bebeluşul, însă poliţia face în continuare cercetări.
În acest moment, copilul este menţinut în viaţă de aparate, iar medicii se miră de cazul incredibil pe care l-au întâlnit. „Sunt cele mai grave răni pe care medicii şi poliţia le-a văzut vreodată la cineva atât de tânăr. Este un miracol că acest copil trăieşte”, a declarat o sursă spitalicească pentru The Sun.
 

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro