Un ginecolog italian susţine că a clonat trei copii

04 martie 2009 12:19

Controversatul  ginecolog  italian, Severino Antinori susţine că a reuşit să cloneze trei copii care au acum vârsta de 9 ani şi trăiesc în ţări din Europa de Est.”Am folosit tehnica clonării umane pentru a aduce pe lume trei copii. Este vorba de doi băieţi şi o fetiţă care au acum vârsta de 9 ani. Aceşti copii s-au născut sănătoşi şi în prezent au o stare a sănătăţii excelentă”, a declarat  celebrul ginecolog.În urm

Controversatul  ginecolog  italian, Severino Antinori susţine că a reuşit să cloneze trei copii care au acum vârsta de 9 ani şi trăiesc în ţări din Europa de Est.

„Am folosit tehnica clonării umane pentru a aduce pe lume trei copii. Este vorba de doi băieţi şi o fetiţă care au acum vârsta de 9 ani. Aceşti copii s-au născut sănătoşi şi în prezent au o stare a sănătăţii excelentă”, a declarat  celebrul ginecolog.

0-130135-ginecolgitalian.jpg

În urmă cu cinci ani, Antinori a anunţat naşterea a trei copii în urma unor proceduri de clonare însă atunci nu a precizat unde s-au desfăşurat aceste experimente şi nici că el le-ar fi realizat .

Severino Antinori a ajuns celebru şi a aprins şi o serie de controverse în jurul său, reuşind să ajute o mai multe femei aflate la menopauză să rămână gravide. În urmă cu două săptămâni Severino Antinori a intrat în centrul unor noi controverse după ce a anunţat că va fecunda artificial o femeie al cărui soţ se află în comă ireversibilă din cauza unei tumori pe creier.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro