VIDEO | Războiul lumilor: Anonymus ameninţă un cartel de droguri mexican cu dezvăluiri devastatoare

01 noiembrie 2011 07:52

Ameninţarea hackerilor de la Anonymus vine după ce un colaborator al lor a fost răpit de Zeta, cel mai violent cartel de droguri şi cea mai sângeroasă grupare paramilitară din Mexic.

Sute de mii de oameni au văzut deja, pe internet, inregistrarea video în care deja celebrul „mascat Anonymus” ameninţă Zeta că va da publicităţii numele colaboratorilor cartelului dacă nu  eliberează urgent un membru al acestei mişcări internaţionale. „Aţi făcut o imensă greşeală atunci când aţi luat unul de-al nostru! Eliberaţi-l!” – tună mascatul Anonymus, „sătul de gruparea criminală Zeta care nu face decât să răpească, să fure şi să şantajeze”. Doar că Anonymus nu va răspunde cu violenţă, se spune în mesaj, ci cu informaţii devastatoare: numele poliţiştilor, jurnaliştilor ori taximetriştilor care lucrează pentru cartelul de droguri mexican.

„Informaţia e gratis. Noi nu iertăm şi nu uităm!”

Gruparea Anonymus, care şi-a asumat responsabilitatea pentru mai multe pagini de internet ale unor guverne şi corporaţii din toată lumea, ar urma să treacă la fapte vineri, când expiră ultimatumului pe care hackerii l-au dat pentru eliberarea ostaticului. Efectele publicării informaţiilor despre reţeaua Zeta nu sunt deloc de neglijat. Unul dintre acestea ar fi, potrivit unei analize citate de huffingtonpost.com, acela că orice persoană al cărei nume ar fi în mod public legat de cartelul Zeta devine, instantaneu, ţinta cartelurilor rivale.
Iată ameninţarea video semnată Anonymus:

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro