Video | SUA, paralizată de viscol și zăpadă! Trei oameni au murit și două milioane de locuinţe au rămas fără curent electric

30 octombrie 2011 08:34

Ninsorile abundente și viscolul au pus stăpânire pe SUA. Potrivit CNN, trei persoane au murit, iar peste două milioane de locuinţe au rămas fără energie electrică, sâmbătă, în Statele Unite, din cauza unei furtuni de zăpadă.

Un bărbat în vârstă de 84 de ani a murit după ce un copac a căzut peste casa sa din Pennsylvania, iar altă persoană a decedat în Connecticut, în urma unui accident rutier. O a treia victimă a fost înregistrată în Massachusetts, după ce aceasta a ignorat barajele instalate de poliţie în zonele cu cabluri de înaltă tensiune căzute la sol.

Autorităţile din statele Connecticut, New York, New Jersey şi Massachusetts au declarat stare de urgenţă, din cauza căderilor masive de zăpadă.
Și asta nu e tot. Căderile masive de zăpadă şi viscolul au perturbat şi traficul aerian. Toate zborurile interne de pe aeroportul internaţional Newark din New Jersey au fost anulate sâmbătă, după ce şi alte aeroporturi din zona afectată de viscol şi ninsoare au fost închise.

 

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro