SUMAR:


UPDATE 6 iunie ora 14.00: A fost dezvăluit ultimul mesaj de pe WhatsApp pe care l-a scris teroristul Khuram Butt.

Jihadistul a folosit ultima oară aplicația miercurea trecută, pe 31 mai, la ora 18:59, potrivit presei britanice, cu trei zile înainte de atentat.

La statusul lui a scris, pe 10 mai, mesajul: „ALLAH spune (Coran 94:6) – Într-adevăr, cu greul vine uşorul!”

El și-a schimbat și imaginea de profil, cu o poză pe care scria un mesaj tot din cartea sfântă a Islamului: „Vorbește drept. Vorbește blând. Vorbește politicos. Vorbește corect. Vorbește cu bunătate. Vorbește elegant. Nu vorbi zadarnic”.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

UPDATE 6 iunie ora 13.30: Cel de-al treilea autor al atacurilor de la Londra ar fi Youssef Zaghba, conform publicației italiene Corriere della sera.

Youssef Zaghba s-ar fi născut în 1995, în orașul Fez, și este fiul unui marocan și al unei italience din Bologna. El a fost prins de autoritățile italiene în 2016 pe aeroportul din Bologna, în timp ce voia să se îmbarce într-un zbor spre Turcia, de unde urma să ajungă apoi în Siria, notează publicația italiană, citată de Digi 24.

Serviciile italiene de inteligență au trimis rapoarte despre activitatea suspectului atât autorităților marocane, cât și celor britanice. Părinții lui Zaghba au trăit o vreme în Maroc, însă când cei doi s-au separat, mama lui s-a întors în Italia, în Bologna, orașul ei natal.

Youssef Zaghba venea ocazional în Italia să își viziteze mama.

În martie 2016 a fost acuzat de „terorism internațional”, după ce a încercat să fugă în Siria. El a fost achitat ulterior și s-a mutat  în Marea Britanie, în Londra, unde a obținut un job sezonier la un restaurant și a continuat să își viziteze mama în Italia.

Pe 15 martie 2016, Zaghba a fost oprit pe aeroportul Marconi din Bologna. Bărbatul avea asupra sa un rucsac și un bilet doar dus spre Istanbul. Autoritățile i-au reținut pașaportul și telefonul mobil, în care au descoperit imagini și clipuri cu conținut religios, însă nimic care să indice o radicalizare islamistă a bărbatului.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

UPDATE 6 iunie ora 11.20: Khuram Butt, unul dintre teroriștii din Londra, avea acces la tunelurile de sub clădirea Parlamentului britanic, după ce a lucrat la stația de metrou Westminster, potrivit The Telegraph.

El a părăsit funcția în octombrie 2016. Autoritățile sunt alertate de faptul că acesta ar fi putut face cunoscute planurile subterane ale metroului londonez unor eventuali complici.

UPDATE 6 iunie ora 07.52: Potrivit unor surse din poliție, anchetatorii au găsit ceea ce par să fi fost cocteiluri Molotov în portbagajul maşinii folosite de trei jihadiști pentru a intra în mulțime pe London Bridge, transmite Sky News. În dubiția albă, închiriată, au fost găsite cel puţin 10 sticle pline cu un lichid transparent, care aveau cârpe înfipte în ele.

UPDATE 6 iunie, ora 07.45: Toate cele 12 persoane reținute și audiate în legătură cu atentatul de sâmbătă seara au fost eliberate. Doi dintre cei reţinuţi au fost eliberaţi duminică şi luni, din lipsă de dovezi, iar alţi 10 în noaptea de luni spre marţi.

Poliţia Metropolitană a anunţat într-un comunicat  şi că ofiţeri specializaţi lucrează cu familiile şi cu medicii legişti pentru a-i identifica pe toţi cei ucişi în atac.

UPDATE 5 iunie, ora 20.30: Autorităţile britanice au anunţat identitatea a doi dintre cei trei teroriști care au comis atacul din Londra. Cei doi atacatori au fost identificaţi drept Khuram Butt şi Rachid Redouane, relatează BBC News.

Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”
Recomandări
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

Khuram Shazad Butt (27 de ani) era căsătorit şi avea copii, iar anchetatorii susţin că locuia de mai mulţi ani în cartierul est-londonez Barking, unde au avut loc mai multe raiduri antiteroriste în urma atentatului de pe London Bridge. Acesta era cetăţean britanic, dar s-a născut în 1990 în Pakistan.

De asemenea, atacatorul a apărut la un moment dat într-un documentar realizat de televiziunea Channel 4 despre o grupare de islamişti extremişti. Totodată, el ar fi fost reclamat de două ori autorităților pentru opiniile sale extremiste.

Rachid Redouane nu era cunoscut autorităţilor britanice, în timp ce complicele său era pe lista agenţilor de la MI5. Redouane era de origine libiană şi marocană, dar anchetatorii nu au putut să stabilească dacă acesta s-a născut în 1986 sau în 1991.

UPDATE 5 iunie, ora 13.34: Ministerul Afacerilor Externe a transmis că informația potrivit căreia doi români s-ar număra printre persoanele arestate în Londra nu se confirmă.

Conform datelor oficiale obţinute până la acest moment, informaţia conform căreia doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi în legătură cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie, nu se confirmă. De asemenea, precizăm că Poliţia Metropolitană nu deţine date care să confirme acest articol de presă”, transmite MAE. 

Presa britanică a scris că doi români s-ar afla printre perosanele reţinute în legătură cu atentatul. Cei doi conaționali ar fi locuit în unul din apartamentele perchezițioante de polițiștii britanici.

UPDATE 5 iunie, ora 10.20: Poliția britanică care investighează atacul de sâmbătă pe London Bridge se străduiește să stabilească dacă militanții au fost susținuți de altcineva, a declarat luni șeful forțelor de poliție ale orașului.

„O prioritate pentru noi este, evident, să încercăm să aflăm dacă a mai fost cineva implicat în planificarea acestui atac și să stabilim contextul „, a declarat șeful poliției metropolitane, Cressida Dick, pentru BBC. „Am efectuat căutări în mai multe locații din estul Londrei și am confiscat o cantitate imensă de materiale criminalistice, așa că lucrăm foarte repede”, a adăugat acesta.

UPDATE 5 iunie, ora 10.10: Poliția din Londra efectuat, luni dimineața, percheziții la două noi adrese din estul Londrei și a reținut „un număr” de persoane suspectate de o legătură cu atacul de sâmbătă de la London Bridge.

În urma raidurilor de luni dimineață, o persoană a scris pe Twitter: „M-am trezit împreună cu toată stradă. Sunete foarte puternice urmate de zgomote de armă. Totul este în regulă, totuși locuitorii din zonă sunt foarte agitați”.

UPDATE 5 iunie, ora 08.08: Polițiștii care investighează atacul de sâmbătă din Londra spun că în acest moment este cunoscută identitatea celor trei atacatori care au ucis șapte persoane și au rănit 48 de persoane.

Poliția Metropolitană a declarat că numele lor vor fi făcute publice „cât mai curând posibil din punct de vedere operațional”.

Poliția a declarat luni dimineață că ofițerii au percheziționat două adrese în estul Londrei – unul în Newham și altul în Barking.

Scotland Yard a adăugat că un număr de persoane au fost reținute, fără a preciza însă câți.

UPDATE 5 iunie, ora 6.55: Gruparea teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din Londra, de sâmbătă seară, potrivit agenției de presă Amaq. Gruparea teroristă susține că atacul în care 7 persoane au fost ucise a fost comis de agenți ai săi, și nu de „lupi singuratici”.

UPDATE 23.55: Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat, duminică seară, că deține şi el, din cursul acestei seri, informaţia că doi români s-ar afla printre perosoanele reţinute în legătură cu atentatul, dar că încă nu are o confirmare. „Am şi eu această informaţie,  de o oră, am cerut ataşatului de la Ministerul de Interne să o verifice, acum nu am o confirmare”, a declarat Mihalache.

UPDATE 22.00: Potrivit anchetatorilor, unul dintre răniți ar fi un bărbat nevinovat prins la mijloc în momentul în care polițiștii au tras aproape 50 de gloanțe pentru a neutraliza suspecții. Victima a fost împușcată în cap, iar incidentul este acum anchetat de  Independent Police Complaints Commission.

UPDATE 21.15: Jurnaliștii de la Express au prezentat o înregistrare video în care doi dintre atacatori se văd cum umblă calmi pe o stradă goală, în timp ce oamenii sunt adăpostiți n baruri și magazine. Potrivit martorilor, aceștia încercau să mai intre într-un club pentru a face noi victime, dar au fost împușcați de poliție înainte de a mai apucat.

UPDATE 19.45: Un cetățean canadian se află printre cele șapte persoane ucise, sâmbătă noaptea, într-un atac comis de trei indivizi care au intrat cu o dubă în pietoni și apoi i-au înjunghiat pe alții pe Podul Londrei, a anunțat duminică premierul canadian Justin Trudeau, relatează Reuters.

UPDATE 18.20: Doi români ar locui în apartamentul percheziționat de autoritățile britanice.

Un tânăr care lucrează la un fast-food din apropiere a fost întrebat de jurnaliști despre persoanele care au fost duse la audieri, în urma raidului antitero din Barking, iar printre aceștia s-ar număra și cei doi români. Mai exact, tânărul a povestit că „cinci sau șase oameni au fost duși la audieri”, iar unul dintre ei este român sau est-european.

„Avea în jur de 22 sau 23 de ani, era un tip drăguț. Locuia cu fratele și cu iubita sa. Obișnuiau să vină aici și să-și comande prânzul, întotdeauna aripioare și cartofi prăjiți. „

Ulterior, tânărul a spus că este sigur că doi dintre cei care locuiau într-unul dintre apartamentele percheziționate erau români, deoarece erau clienți fideli. Aceștia ar fi locuit alături de alți patru bărbați, dintre care unul era somalez.

UPDATE 18.00: 21 de oameni răniți în urma atacului din Londra sunt în stare critică, potrivit autorităților britanice.Toți cei 48 de răniți au fost trasportați la cinci spitale din Londra,  iar unii dintre ei au fost vizitați de premierul Theresa May, care a mers fără să fie însoțită de jurnaliști.

Între timp, ambasadorul României la Londra a anunțat că nu există români printre victimele atacului terorist.

UPDATE 4 iunie, ora 17.00: Dintre cele 12 persoane arestate, patru sunt femei, notează Reuters. Cele patru femei şi-au acoperit feţele în momentul în care au părăsit clădirea, în care au avut loc perchezițiile.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

Străzile din Londra sunt împânzite de ofițeri, în urma atacului terorist

UPDATE 4 iunie, ora 15.50: Un polițist aflat în timpul liber a doborât unul dintre teroriști, potrivit unor surse citate de The Guardian. Alte două persoane au fost rănite, în urma confruntării.

UPDATE 4 iunie, ora 15.25: Poliția britanică a arestat 12 persoane în estul Londrei, în legătură cu atacul terorist de sâmbătă seară, relatează BBC News. Oamenii au fost arestați în suburbia Barking, acolo unde trupe antitero au efectuat mai multe percheziții.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

UPDATE 4 iunie, ora 14.30: Autoritățile britanice efectuează mai multe percheziții într-o clădire din Barking, o suburbie situată în estul Londrei.

Scotland Yard a refuzat să comenteze aceste informaţii de presă despre raid sau săspună dacă operaţiunea are legătură cu atacul de la London Bridge, scrie AP. Cu toate acestea, potrivit Sky News, casa perchizționată ar fi fost locuită de unul dintre cei trei bărbați uciși în urma atacului de sâmbătă noapte din Londra.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

UPDATE 4 iunie, ora 12.35: Theresa May a susținut o conferință de presă, în legătură cu atacul din Londra. Premierul britanic a declarat că cei trei atacatori au fost împușcați la opt minute, după ce polițiștii au primit primul apel privind atentatul.

Theresa May a ținut să le mulțumească echipajelor care au intervenit, precum și celor care s-au apărat de cei trei atacatori. Șefa executivul de la Londra a amintit că acesta este al treilea atac terorist din Marea Britanie, din aproape ultimele trei luni, precizând că serviciile secrete au dejucat cinci atentate. Totodată, Theresa May a spus că nu este nicio legătură între cele trei atacuri teroriste.  Cu toate acestea, Theresa May a spus că acestea sunt legate de faptul că sunt comise de islamiști extremiști, subliniind importanța luptei împotriva terorismului.

Theresa May a vorbit și despre alegerile organizate pe 8 iunie și a afirmat că scrutinul se desfășoară așa cum este programat. Premierul britanic a amintit că anumite partide și-au suspendat campania electorală. Anterior, mai mulți britanici au semnat o petiție prin care cereau suspendarea alegerilor din 8 iunie.

UPDATE 4 iunie, ora 11.45: Un român a fost martorul atacului terorist din capitala Marii Britanii. Bărbatul a povestit cum teroriștii au înjunghiat mai mulți oameni pe stradă și ”le-au înfipt un cuțit în gât”. Citește mai multe informații AICI.

UPDATE 4 iunie, ora 11.30: Bilanțul atacului terorist din Londra a crescut la șapte morți. Încă o persoană și-a pierdut viața în urma atacului terorist care a avut loc sâmbătă noapte în zona London Bridge și Borough Market.

Printre cei aproape 50 de răniți se numără și cetățeni francezi, precum și cetățeni australieni.

UPDATE 4 iunie, 10.10: Un taximetrist este considerat erou, după ce a încercat să-i oprească pe cei trei teroriști care înjunghiau oamenii aflați în zona Borough Market din Londra. Bărbatul a povestit cum a vrut să-i lovească pe aceștia cu mașina, într-un interviu.

Între timp, numeroase străzi din jurul London Bridge sunt în continuare închise, iar unii angajați ai spitalelor nu au putut să ajungă la serviciu. Astfel, în această dimineață, sunt închise în continuare London Bridge, Southwark Bridge, Borough High Street, Southwark Street, Lower Thames Street, King William Street, Gracechurch Street şi Canon Street. Staţia London Bridge urmează să rămână închisă duminică toată ziua, iar staţia Borough Tube era de asemenea închisă.

UPDATE 4 iunie, 10.00: Președintele Klaus Iohannis a condamnat atacul din capitala Marii Britanii, într-un mesaj pe Twitter.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

Numeroși lideri mondiali au reacționat în urma atacului din Londra. Totodată, preşedintele Franţei a declarat că Franţa este alături de Marea Britanie şi că gândurile sale sunt alături de victime şi de familiile lor.

„Franţa este alături de Marea Britanie, astăzi mai mult decât oricând! Gândurile mele sunt alături de victime şi de familiile lor”, afirmă Macron, conform unei postări de pe contul de Twitter al ambasadei Franţei la Londra.

UPDATE 4 iunie, 9.40: Numărul răniţilor care au fost internți în urma atacului terorist din Londra a crescut la 48. Serviciul de ambulanță din Londra a precizat că echipele de medici au ajuns la locul incidentului la şase minute de la apelul care anunţa că sunt persoane care au nevoie de îngrjiri medicale.

UPDATE 4 iunie, 7.00: Șase persoane au murit și 30 au fost rănite, în urma atacului din Londra, au anunțat autoritățile britanice. Totodată, trei suspecți au fost împușcați mortal. Atacatorii au purtat veste explozive false.


Ce se ştie până acum:

  • Un camion de culoare albă a lovit un grup de aproximativ 20 de persoane pe London Bridge sâmbătă seara, în jurul orei locale 22.00
  • Bărbații din mașină au coborât și au început să lovească și să înjunghie persoanele rănite
  • Agresorii ar fi fugit apoi către Borough Market, unde au făcut noi victime
  • Poliţiştii caută 3 suspecţi posibil înarmaţi

UPDATE 4.00: Jurnaliștii de la The Sun susțin că ar fi vorba despre 5 atacatori, dintre care 2 ar fi fost împușcați de polițiști, iar ceilaiți trei sunt acum căutați.

UPDATE 3.50: Surse citate de Daily Mail susțin că ar fi vorba despre 7 persoane decedate și 20 de răniți, dar informația nu a fost confirmată încă de polițiștii britanici. Totodată, martori citați de aceeași publicație ar fi povestit că unul dintre atacatori ar fi strigat „În numele lui Allah”.

UPDATE 3.40: Facebook a activat funcția prin care persoanele aflate la fața locului își pot anunța prietenii că sunt în sigraanță, în timp ce localnicii se plâng că prețurile pentru cursele UBER au crescut din cauza cererii mari din zona afectată.

 

 

UPDATE 3.20: Donald Trump, preşedintele SUA, a exprimat disponibilitatea de a oferi asistenţă Marii Britanii în contextul atacurilor de la Londra, reiterând ideea limitării călătoriilor şi imigraţiei, pentru îmbunătăţirea nivelului de securitate.

UPDATE 3.15: Paul Ciocoiu, purtătorul de cuvânt al MAE, a declarat că până în acest moment nici un cetățean nu a cecrut asistență consulară. Autoritățile țin însă legătura cu polițiștii britanici pentru a afla dacă există cetățeni români afectați.

UPDATE 2.55: Poliția londoneză a confirmat că incidentele din Borough Market și de pe London Bridge sunt cercetate ca atentate teroriste, în timp ce incidentul din Vauxhall se ppare că a fost o înjunghiere, dar care nu a avut legătură cu celelalte două atacuri.

UPDATE ora 2:30. Potrivit The Telegraph, cel puţin două persoane au fost ucise şi este posibil ca numărul morţilor să fie mai mare. Theresa May va prezida, duminică dimineaţă, o şedinţă a comisie Cobra, în urma incidentelor de sâmbătă seară. Premierul a annunțat că  tragedia este cercetată ca n potențial act de terorism.

[libgallery id=”1861275″]

FOTO: EPA

UPDATE ora 1:56. Poliţiştii aflaţi pe London Bridge au confimat că cel puţin o persoană a fost ucisă în urma incidentului.

Este investigat un al treilea posibil incident, în zona Vauxhall.

În legătură cu incidentul de pe London Bridge, un taximetrist a povestit pentru LBC că a văzut trei indivizi coborând din dubă având în mâini cuțite cu lamă de 30 de centimetri. „Au început să înjunghie oamenii și am văzut o tânără întinsă pe jos”, a povestit acesta.

UPDATE ora 1:40. Will Norton, un tânăr de 25 de ani aflat într-un bar din apropierea London Bridge a relatat, citat de BBC: „Foarte mulţi oameni au intrat în fugă înăuntru. Nu prea am ştiut ce se întâmplase. Am crezut că poate a fost o bătaie afară. Apoi, sute de oameni s-au strâns înăuntru. Spuneau că au văzut cum mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi”.

Poliţia Metropolitană a confirmat că au fost două incidente separate, al doilea fiind în Borough Market, o piaţă situată în apropierea London Bridge, unde mai multe persoane au fost înjunghiate. Poliţiştii au intervenit, iar în zonă s-au auzit mai multe focuri de armă.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

UPDATE ora 1:30. Poliţia caută 3 suspecţi posibil înarmaţi, în legătură cu incidentul cu caracter terorist de pe London Bridge. Potriivt BBC, premierul britanic Theresa May a fost informată cu privire la acest incident şi este în contact permanent cu autorităţile.

Alertă de securitate în Londra. Un camion a lovit 20 de persoane pe London Bridge, iar în zonă s-au auzit focuri de armă. Potrivit Daily Mail, şapte persoane ar fi fost înjunghiate, de 3 bărbaţi care au coborât din camion, iar în zonă s-au auzit şi focuri de armă.

 

 

 

Potrivit martorilor, mai multe persoane au fost rănite după ce au fost lovite cu o autoutilitară albă. După primul incident, şoferul a intrat într-un restaurant şi a înjunghiat mai multe persoane.

Un martor a povestit că a văzut trei persoane cu gâtul tăiat, în timp ce un altul a vorbit despre trei bărbaţi care au sărit din camion şi au început să înjunghie oameni la întâmplare.

Un alt martor a relatat pentru BBC că vehicululul, de culoare albă, era condus de un bărbat, având o viteză de peste 80 de kilometri pe oră.

Poliţia din Londra a închis circulaţia în ambele direcţii pe London Bridge. Zeci de ambulanţe au sosit la faţa locului, în timp ce poliţiştii tratează răniţii şi îi evacuzează de pe pod. Potrivit martorilor, poliţiştii le cer oamenilor să fugă din zonă cât de repede pot.

UPDATE. Atentat la Londra, soldat cu șapte morți. Al treilea terorist din Londra a fost identificat

Incidentul vine la mai puţin de două săptămâni de la atentatul din Manchesterdin 22 mai, când 22 de persoane au fost ucise după ce un bărbat s-a detonat pe Manchster Arena, la finalul unui concert. Premierul britanic a ridicat atunci nivelul de alertă la critic, cel mai înalt posibil, iar militari înarmaţi patrulau pe străzile cele mai populate. Ulterior, nivelul de alertă a fost coborât de la critic la sever, care înseamnă că un atac terorist este foarte posibil, dar nu este iminent.

Cu două luni înainte, pe 22 martie, cinci persoane au fost ucise după ce Khalid Masood a lovit cu maşina mai mulţi oameni pe Podul Westminster, apoi a fugit spre clădrea Parlamentului, unde a înjunghiat un poliţist.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Viva.ro
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
GSP.RO
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI