Video | Doru Giugula: „Traian Băsescu mă scuipa în ureche şi mă înjura”

24 august 2010 17:23

Liderul consilierilor PSD din Primăria Generală a Capitalei, Doru Giugula, a declarat, la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu l-a scuipat şi l-a înjurat în perioada în care a fost edil al Bucureştiului.

„Pe vremea când eram preşedintele Consiliului General, iar domnul Traian Băsescu era primarul general al Capitalei, văzând că nu ies niciun fel de proiecte şi dorind să se victimizeze, încerca tot felul de tertipuri pentru a ieşi în faţă. Unul dintre aceste tertipuri era faptul că mă chema lângă el, îmi punea mâna la gură şi mă scuipa în ureche”, a declarat Giugula, în emisiunea „La Ordinea Zilei”, de la Antena 3.

Giugula a insinuat şi că s-ar putea găsi imagini surprins de camerele video cu aceste gesturi ale actualului şef al statului.

„Dacă veţi lua imaginile de la Consiliul General şi veţi face o revizuire ale acestora, cred că se şi văd pe imaginile filmate de către televiziuni aceste scene”, a adăugat Giugula.

Consilierul PSD a acuzat, de asemenea, faptul că Băsescu îl înjura în mod constant.

„O altă scenă era în momentul în care mă chema lângă el şi începea să mă înjure. De mamă, de tată, de familie, de orice vroia. Până în momentul în care am băgat microfonul între noi doi şi toate înjurăturile s-au auzit în sală”, a povestit Giugula, la Antena 3.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro